nellymoberg

Slut på helgen

Publicerad 2012-09-28 12:47:12 i Vår,

Varit ledig i två dagar nu och haft "helg". Nu ska jag jobba fre - tor och sen kommer Mamma hit!

Efter veckans 4 träningspass är jag seg men glad i kroppen. Idag gick jag på Body Balance, en blandning mellan Thai Chi, Yoga och Pilates och fy för va jobbigt det var i mage och ben! Veckans favorit är nog måndagens Shape puls pass just för att det var kul att träna lite styrka som omväxling till det andra jag tränar. 
 
Nu är det alltså jobb som gäller, men först ska jag äta lite!

Inga kommentarer på min näsa?

Piercing?

Publicerad 2012-09-27 16:26:43 i Vår,


Jag sa ju att jag piercade mig igår och ni ville ha en bild. Varsågod!
 
 
Ser ni den? Inte? Titta en gång till:
 


Så var det med det. Inte så häftigt. 
Valde att bara sätta in ett litet U till en början medan det läker men sen ska jag ha en ring!
U:et har jag dessutom uppvikt mest, så den syns inte alls, perfekt på jobbet! Och för de som tycker de är fult?

Hihi

Publicerad 2012-09-26 22:26:42 i Vår,

Idag har jag skypat med Ina, tränat, piercat näsan, ätit tacos, ätit äppelkaka och spelat monopol.

Gofrukost

Publicerad 2012-09-25 09:47:34 i Vår,

Blivit så trött på mina ostmackor efter mina tidiga morgonar i helgen då jag äter på bussen till jobbet så igår inhandlade jag lite finare frukost. Mycket lättare att stiga upp då.

Goooooott

Nu är jag laddad för 5 h jobb i info, 3 h i kassan och ikväll blir kollektivet helt igen då Adam kommer hem.
Vi har planerat in en himym-kväll.

Lyckokick...

Publicerad 2012-09-24 19:57:21 i Vår,

...av att jag sitter och käkar världens godaste bakade potatis med svamp och bacon. Så himla gott! Att jag lagat det helt själv gör det inte sämre. Att jag har spagettiarmar och -ben gör det inte ett dugg sämre. 

Bättre

Publicerad 2012-09-24 16:05:24 i Vår,

Idag är en mycket bättre dag. Livet känns rent allmänt lite jävligare, jag har fått för lite sömn under helgen och det var stressigt på jobbet men vet ni vad som känns bra? Jag känner mig frisk igen. Så frisk att jag trots att jag inte bokat in träning förrän på onsdag så ska jag träna idag ändå! Denna gången ska jag testa "Shape pulse", vi får se hur det går! 

Det är så skönt att bo med kompisar och slippa vara ensam. Tack Elin!

Söndag

Publicerad 2012-09-23 14:11:27 i Vår,

Ojojoj. Idag mår jag inte så jättebra. Drack i ärlighetens namn lite för mycket och är lite nere.

I veckan som passerat skulle jag gjort 2 grejer som känns lite jobbiga men båda har blivit uppskjutna till nästa vecka. Känner dock att jag måste påpeka att det inte är jag som valt att skjuta upp dem. Nästa vecka ska allting bli bättre. Vanligt jobb 4 dagar, en extra jobbdag på söndag, nystart på träningen, de två utmaningarna och inget festande. Men idag, idag så är det väl okej att sitta i soffan ett tag till. 

 
 

En torsdagskväll

Publicerad 2012-09-21 09:59:59 i Vår,

 


Lagade godaste svampsoppan, tittade på SHF, kanderade popcorn och fastnade framför den hemska filmen Battle Royale. 

Minus/Plus

Publicerad 2012-09-20 10:04:43 i Vår,

Dagen minus:
Förkylningen, den "tidiga" morgonen, livet i allmänhet, stökigt i köket som jag måste städa upp, ensamheten.

Dagen plus: 
Jobbar bara 5,5 timmar idag, ikväll kommer Ronja hit, snart frisk, sol ute.

Alla dessa mail

Publicerad 2012-09-18 10:53:11 i Vår,

Tänkte föra över även mitt hotmailkonto till mailen som finns kopplad till min dator (vet inte hur jag ska förklara på annat sätt). Men det var lite dumt.

1. En himla massa mail, över 800 som jag nu måste radera och kolla igenom om de är viktiga.
2. En himla massa fina mail från E som jag inte bara kan radera utan måste läsa igenom först. Hur ska jag göra med dem egentligen? Blö blö.

Idag måste jag bara jobba. Så är det bara. Ska nog lägga mig i sängen och titta på en film och samla krafterna.  Sen måste jag bara jobba. Så är det.

Dålig samvete

Publicerad 2012-09-17 10:02:19 i Vår,

Skulle egentligen jobba idag 15-21. Tänkte att jag borde klara av det.
 
Vaknar klockan 9 av ett sms som säger "Hei, har du mulighet å komme tidligere på jobb idag? Emily er syk" och jag känner bara nej nej nej. På jobbighetsskalan min förkylning låg på precis när jag vaknat låg jag på en stark 10 av 10 så jag svarade att jag inte kunde komma tidigare tyvärr. 

Sen när jag gått upp (svårt att somna om min halsen full av host och näsan full av...) inser jag att jag nog inte kan jobba alls och skickar ett till sms och säger att jag nog inte kan jobba alls. Efter några sms fram och tillbaka med han som jobbar tidigt idag är det nu löst så att han får jobba 07.00 - 21.00 idag. Det är helt galet.

Vi är 9 som jobbar i info. 
2 är sjukskrivna
1 är bortrest (det är chefen)
1 går på skolan och kan inte
1 är sjuk
1 kan inte (av okänd anledning)
 
Då är det jag, den som jobbar tidigt och den som jobbar sent kvar. Och så kommer jag och säger att jag är sjuk....... Om jag mådde dåligt innan så mår jag ännu sämre nu. Det här med samvete alltså...

Ny tattoooooo

Publicerad 2012-09-16 16:50:49 i Vår,


Ny tatuering med Knerten för de som inte ser.

Blev uttråkad av att ligga i soffan hela dagen igår så jag, Elin och Adam gick ut en liten sväng igår trots allt. Därför är halsen värre idag... Som tur var sitter det på stämbanden nu så det gör i alla fall inte ont! Låter bara som om jag druckit en hel flaska whisky. Men men.

Idag tittar vi på 100 avsnitt av Pluras Kök, äter nudlar ur kastrullen och... inte mycket mer än så. 

Nu ska hela familjen på bio! Vi ska titta på "Ted". 


Buhuhu

Publicerad 2012-09-14 09:39:36 i Vår,

Borde lärt mig vid det här laget hur mina förkylningar fungerar. En dag dålig - en dag bra - en dag dålig - en dag dålig.... Så nu är jag alltså sjuk (igen/fortfarande) och känner mig ganska ynklig. Ska bara jobba 8 timmar idag och sen är jag ledig hela helgen (en himla tur) så att jag kan ligga raklång i soffan och bli frisk till 15.00 på måndag då nästa jobbvecka startar.

Ni kan väl önska mig lycka till?


En bild på utsiken från hotellet jag och Molly bodde på förra helgen, fin va?

Eplehuset

Publicerad 2012-09-12 11:21:59 i Vår,

Förkylningen blev aldrig sämre! Behövde inte ens ta någon halstablett, woho. Tog det istället riktigt lugnt under dagen, lunchade med Ronja och såg på två filmer hemma i soffan med te och skorpor. Verkar ha funkat.



Idag jobbar jag 13-21 men innan dess ska jag inom Eplehuset och byta en kabel som jag både hann köpa, använda och paja igår inom loppet av några timmar. En såndär kabel man kopplar mellan datorn och tv. Funkade utmärkt på min nya mac men inte lika bra på Elins några år äldre dator... Så nu måste jag åka dit och säga att den var paj från början... Wish me luck!

Syk över en natt

Publicerad 2012-09-11 09:28:16 i Vår,



Började få ont i halsen kl 7 på jobbet igårkväll, idag vaknade jag med hela skiten. Som tur är, så är jag ledig idag och kan vara hemma och kurera mig. Men som det känns nu kommer jag inte kunna gå till jobbet imorgon och då måste jag göra det som jag hatar, hatar, hatar.. Sjukanmäla mig. Önskar att det vore som i skolan då Mamma eller Pappa kunde ringa och fixa. 

Piloxing

Publicerad 2012-09-07 09:41:56 i Vår,

Nu har jag varit på mitt första pass på Sats. Igår innan jobbet pallrade jag mig iväg och tränade Piloxing, en blandning mellan Pilates och Box. Jobbigt men riktigt roligt att börja träna på riktigt igen. Efter det var jag redo att jobba ett vaktlederpass på jobbet utan att vara sådär sliten som jag brukar vara. Det gick fint.
 



Nu är det dags att sticka till jobbet igen. Idag blir det ett skönt kort pass. Endast 6 timmar och dessutom i infon.


En vecka

Publicerad 2012-09-05 18:37:35 i Vår,

Nu har det gått en vecka och jag trodde verkligen inte att jag skulle må såhär okej. 
Idag har varit min första lediga dag sen jag kom tillbaka (förrutom söndag, räknas ju inte) och jag har hunnit med en liten runda på stan, fixat gymkort (1400 nok för 2 månader plus ad.avgift), läst i både sol och soffa, somnat i den sistnämda, pimpat min koja och spelat The Sims! Woo.

Dagen/kvällen fortsätter med matlagning och kanske lite playTv. (Saknar de svenska programmen)






 

Om

Min profilbild

Nelly

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela