nellymoberg

update

Publicerad 2010-01-31 22:16:54 i Vår,

Har haft en finfin helg.

Var ute med A och I i fredags och dansade en massa. Först snabbförfestade vi hemma hos A och sen skuttade vi i snön upp till Hallands. Planen var egentligen Helsingkrona men av någon anledning hamnade vi inte där. Men jag hade en supertrevlig kväll och jag tror att A:s första nationsbesök blev lyckat.

I lördags vaknade jag upp och mådde mindre bra men lyckades sitta på tåget upp mot Karlskrona och E klockan 13.42. Pga snön blev det en del förseningar och resan som skulle ta 2 timmar och 40 minuter tog istället nästan 4 timmar...

Under det dygnet jag var där var ett biobesök det enda vettiga vi gjorde. Vi såg den sista Stieg Larsson filmen, Luftslottet som sprängdes i en biosalong med endast 5 rader. Skumt.

Nu är jag hemma och ska verkligen sova nu. Har öppning imorgon så jag jobbar mellan 06.30 - 11.30. Jippie.

Sov gott.

Känn Pepp

Publicerad 2010-01-29 17:58:33 i Vår,

Har varit otroligt seg hela veckan och skrivit jättetråkiga blogginlägg. Har ju som sagt jobbat en del och igår mådde jag illa och trodde att jag fått vinterkräksjukan. Antagligen hade jag bara ätit för mycket godis på bion (Var och såg Snabba Cash med pappa) för efter en massa sömn vaknade jag upp vid  8 imorse och mådde mycket bättre.

Idag har jag bara jobbat 4 timmar men kompenserar för det på måndag då jag börjar 06.30, woho! Men nu är det alltså fredag och helg och jag har för första gången på drygt 10 år satt på mig blå ögonskugga. Jag känner peppen.


Min cam är världens sämsta, men blusen och ögonskuggan är blå!

Jobb, jobb, jobb.

Publicerad 2010-01-27 17:28:22 i Vår,

Inte världens mest roliga att skriva på sin blogg men det går magsjuka på min avdelning, woho! Går och tvättar händerna konstant. Eftersom så många är sjuka gick jag över till Maskrosen vid lunch, 3 vuxna på 8 barn är lite överdrivet... Fick dessutom jobba en timme extra. Jag är tröööött.

Trodde att jag skulle få två lediga veckor innan jag börjar på Gullvivan men tydligen ska jag börja redan på måndag, dock ska jag bara jobba 50 % så jag ska väl inte klaga.

Vem vill med ut på fredag? Jag är sugen på en riktig tjejkväll.

Söndagkväll

Publicerad 2010-01-24 23:05:19 i Vår,

Ligger hemma i sängen och vet inte om jag ska sova eller fortsätta slösurfa. Så jag tänkte klämma in ett inlägg här medan jag bestämmer mig.

Har inte bloggat något i veckan eftersom jag har haft en del för mig. Inte för att det inte har funnits tid för ett litet blogginlägg men ändå. Jag har jobbat till halv 4 varje dag och sen har jag antingen träffat vänner eller tränat efter det.
Slutade tidigare i fredags (halv 1, woho!) så jag tog tåget till Karlskrona och pågarna. Hade ju inte träffat Elias sen vi kom hem från London så det blev en massa mys...och vin. Mitt i allt myset kom jag och tänka på att jag saknade de små dagisbarnen. Men det är klart, har man varit tillsammans varje dag i en veckan så... Ser fram emot att jobba imorgon igen.
Fick dessutom reda på att jag börjag 11.00 imorgon istället för 09.30. Det gjorde nästan min dag.

Förutom jobb står även körlektion och träning med Ina på schemat.

Jobb

Publicerad 2010-01-18 09:09:14 i Vår,

Sådär, nu har jag rotat fram mina överdragsbyxor och snart ska jag traska iväg till jobbet. Ska jobba två veckor på Smörblomman och jag ser fram emot att mysa med de små barnen men som alltid är jag lite spänd eftersom varje avdelning har sin egna rutiner och egna krav på mig som vikarie. Men det brukar släppa efter en timme eller två. Skönt att jag ska vara på samma avdelning så "länge" nu så att jag kommer in i deras lunk.

Nu ska jag ut i snön!

Minnen

Publicerad 2010-01-17 16:54:35 i Vår,


Städade rummet lite och hittade den här längst ner i byrån. Åh, vilka minnen den ger! Det känns som en evighet nu...

Jag har i alla fall haft en toppenhelg. I fredags blev det vin och spelkväll hemma hos A med 12 pers och igår förfestade vi hos C med kursare plus några till och sen gick vi ut på Lunds. Förutom sällskapet så var kvällens bästa när en i sällskapet sa att jag absolut inte såg ut som en 90:a. Det tar jag som en komplimang! jag känner att jag har mer gemensamt med folk födda på 80-talet än 90-talet.

Kanske borde säga att jag idag har avslutat kursen Pressvetenskap eftersom jag skickat i hemtentan. Imorgon börjar alltså min vår med dagisjobb och mycket fritid. Hur det blir får vi se.



Vin och spel

Publicerad 2010-01-15 17:11:23 i Vår,

Blir ingen utgång ikväll. Varken gayklubb eller någon annan stans, folk är lite sjuka och jag är själv inte så pepp. Så  när förslaget Utgång utan utgång kom upp var jag inte sen att hoppa på. Jag får ju ändå mitt vin och sällskap.

Ungefär lika mycket som händer imorgon. Vin och sällskap. Fina grejer.

Lill-lördag

Publicerad 2010-01-13 11:29:36 i Vår,

Fast snarare vanlig onsdag, för det händer inget speciellt ikväll.

Har inte skrivit på några dagar för att jag inte varit hemma så mycket. Efter Afron i söndags åkte jag hem till C och kollade på film och sov över. Hon har ju ett extra rum just nu så det var inte ett dugg jobbigt.

Måndag blev en fixarmåndag, vi hade föreläsning, jag avbokade de körlektioner jag inte hinner med de två följande veckorna då jag ska jobba, jag var hos tandläkaren och skrev på avtalet för frisktandvård och på kvällen åkte jag till C igen.

Igår, Tisdag var vi duktiga och pluggade en del till 3 då jag stack på Yoga. Dock var det ett Baspass så det kändes liiite onödigt men i alla fall. Gick sedan ner på stan och fikade med Ina och sen tog vi en promenad hem till Anna där vi fick knäckemackor och tittade på det nya HIMYM-avsnittet som för övrigt var sjukt fint och till sist  lyckades vi få skjuts hem till Bjärred.

Idag ska jag in till stan och käka lunch med M och R och sen får jag se till att skriva färdigt hemtentan. Antingen här hemma eller hos C, känns bättre att plugga hemma hos någon annan då man inte störs av en massa annat.

Till helgen väntar gayklubb och vinkväll!


Skjorta från London!

Söndag

Publicerad 2010-01-10 13:02:23 i Vår,

Jag missade Vinkvällen och Elias missade sin konsert. Flyger var försenat en timme ungefär och sen missade vi tåget från Kastrup och fick ta nästa timmen efter 01:16. Elias föräldrar hämtade oss på Svågertorp halv 2 och då var vi inte så sugna på att göra något annat än att sova, sova, sova. Så det gjorde vi.

Idag är det söndag och jag ska vid 16.00 döda mig själv med ett Afropass tillsammans med Anna och Ina. Kan ju försöka ta det lite lugnt i alla fall, med tanke på att jag är ganska snuvig.

Förövrigt så börjar min sista skolvecka imorgon! Har en vecka kvar då uppsats med opponering, analysuppgift och hemtenta ska in. Efter det ska jag jobba 75 % i två veckor och SEN ska jag ta tag i mig själv och mitt liv. Känns fint, men jobbigt för stunden. Dessutom åkte Elias hem till KNA igår och jag får inte träffa honom på två veckor. Känns konstigt när jag sovit med honom varje natt i två veckor...

Nu ska jag fortsätta med hemtentan!

Gatwick

Publicerad 2010-01-08 18:21:57 i Vår,

Sitter på flygplatsen och väntar på att incheckningen ska öppna. Något som vi har väntat på i mer än ett dygn... Vi kom hit igår vid 3-tiden och fick reda på att vårt flyg var inställt pga. "snökaoset" här är. (Typ 1 dm snö, dessutom har det inte snöat sen i onsdesnatt...what?) Efter några samtal fick vi reda på att vi blivit ombokade till flyget halv 8 idag, fredag, så vi fick hitta ett litet hotell i en stad som heter Horley.
Men nu är vi alltså tillbaka på flygplatsen och har varit här sen halv 12 i förmiddags och nu äntligen är det dags att checka in! Hoppas på att flyget är i tid så att jag hinner hem till vinkvällen mina vänner planerar i Lund ikväll...
Sprang iväg och köpte två ringar som jag tyckte var söta. Tidsfördriv ju? Hehe.
Varför har inte alla hotell te, varm choklad och kakor på rummet?

Resfeber

Publicerad 2010-01-03 16:27:57 i Vår,



Sitter och slevar i mig det här (Nyponsoppa med mandelbiskvier) och funderar på vilken färg jag ska måla mina naglar i. Tyckte inte att det passade sig med rosaglittriga sen nyår.

Senare ikväll kommer Elias hit med all sin packning och imorgon 07.20 går flyger från Kastrup till London! Woho! Vad vi ska göra där är inte riktigt bestämt. Det enda som är planerat och redan betalat är inträdet till Madame Tussauds på tisdag. Och sen hade jag planerat att hinna med en maaaassa shopping. Otroligt skönt att det bara är pojkvännen och jag som ska åka så att vi slipper alla andras önskemål.

Ha det så kul i Sverige!

Nyår

Publicerad 2010-01-02 13:52:12 i Vår,

Har varit hemma i cirka en halvtimme och sitter fortfarande i ytterkläderna. Tror bestämt att jag dragit på mig en härlig förkylning för jag fryser som fan. Ska nog ta fram min värmekudde som jag vann på julklappspelet senare. Men först en lite snabbgenomgång av mitt nyår.

11.00 - 18.00 Städade toalett och kök och en massa annat nödvändigt. Handlade mat.

18.00 - 19.30 Ina och Anna hjälpte mig att laga mat, senare kom även Mimmi och Rebecka och hjälpte till.

19.30 - 23.14 Josefina och Ylva anlände. Fördrink och trerätters, fina vänner och lite kaffe på det. Fint värre.

23.14 - 01.00 Buss och Nyårspussar vid AF. Promenerade upp till Hallands med Ina. Frös rumporna av oss i kön.

01.00 - 03.00 En massa dans. Träffade Cilla, Nella och Nicole.

03.00 - 03.30 En vinglig färd ner mot stan med Ina och Cissi. Köpte Kebab (viktigt!) Mötte upp Elias och Theo.

03.30 - 05.00 Ina och Cissi gick åt sina håll. Följde med pågarna till en efterfest ovanför Glorias. En massa dans.

05.00 - 05.50 Gick genom ett iskallt Lund hem med Elias till Lärkvägen.


Bästa nyår än så länge.

Om

Min profilbild

Nelly

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela