nellymoberg

Prioriteringar

Publicerad 2010-05-25 20:55:40 i Vår,

Att blogga känns inte lika viktigt längre. Varje gång jag tänker på det kommer jag på andra grejer som känns mycket viktigare att göra. Som att kolla på ännu ett serieavsnitt eller kolla om det hänt något på facebook de senaste 5 minutrarna.

Jag som älskade att skriva innan. Hoppas att suget kommer tillbaka snart. Saknar att GÖRA saker. Sen jag köpte min dator i november har jag i princip bara orkat fixa nödvändigheter som itunes, vlc och spotify. Allt annat som jag förr tyckte var så viktigt (Photoshop, Indesign, Word m.m) finns alltså inte på min dator.

Hoppas så att jag kommer in på min scenproduktionsutbildning till hösten så jag kan börja bli kreativ igen.
Känns sorgligt att säga det men jag hade helt ärligt kunna hoppa över en stor del av sommaren så att hösten kunde börja snart. Och nej, jag kan inte vara kreativ såhär själv. Finns ju en massa serier jag inte kollat färdigt på....

Hjärnmos

Publicerad 2010-05-12 18:24:28 i Vår,

Känner mig helt mosad i huvudet idag. Har ont i nacken och huvudet och är totalt slagen av dagen.

Är ledig på onsdagar så idag hade jag planerat in ett läkarbesök uppe på vårdcentralen. Har ett par lymfkörtlar som har varit uppsvullna i några år nu som sitter skrämmande nära mina bröst så jag går och kollar upp dem lite då och då. Denna gången tog de även blodprov vilket jag typ aldrig gör så jag är ganska trött nu.

Har haft ont i huvudet större delen av dagen och frusit ute i regnet på vägen till läkaren och under eftermiddagen har jag hunnit med två filmer. Hachiko och Avatar.

Nu är jag som sagt helt mosad i huvudet och vill mest att denna dagen ska ta slut. Men innan dess ska jag nog hinna med en liten dusch. Och kanske lite mer soffhäng.

Imorgon ska jag köra ner till Farmor i Höllviken och hjälpa henne att spackla i hennes sommarstuga!

Lediga onsdag

Publicerad 2010-05-05 11:05:50 i Vår,

Minus eller plus först?

-  idag: Min sega förkylning vill inte ge med sig så jag är lite snorig, har lite huvudvärk och mina torra läppar avlider snart. Känns som om jag har en begynning till munsår, trots att jag aldrig haft det - hur känns det då?

men...

+ idag: Är att jag är ledig idag! (Ska egentligen vara ledig varje onsdag men de senaste 5 onsdagarna har jag blivit inringd till jobb ändå...) Har tagit en sovmorgon och ska snart göra mig iordning och cykla upp till biblioteket och fylla på mitt lager. Har bara en massa deckare kvar hemma... Och senare idag ska jag på picknick någon stans. Mysdag.

Hoppas ni har en bra onsdag!

Valborg

Publicerad 2010-05-01 15:44:15 i Vår,

Jag hade faktiskt en riktigt bra kväll igår.

Visst, det var inte så kul att jag jobbade hela dagen och missade stadsparken, men vädret var ju inte så jävla fett så nu i efterhand känns det helt okej. Fick i alla fall grillat med Ina, Anna, Hanna och Nina och sen gick jag ensam hem till Måns lilla gille. Fick träffa fina gamla vänner som Rebecka, Theo, Jacob och Oskar. På bussen hem stötte jag dessutom på Anders. Lille Anders. Fin kväll.

Nu ligger jag här lite smått bakisslö och förkyld. Funderar på att äta någon slags lunch och sen gå ut lite. Vi får se.


Härligt horisontellt läge.

Om

Min profilbild

Nelly

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela