nellymoberg

Leaving for Italy

Publicerad 2009-07-23 21:36:21 i Vår,

Oh yes, I am.

Denna veckan har jag försökte spendera mycket tid med Elias och även med mina släktingar som åker iväg till Stockholm snart igen. Jag har även hunnit med en sleep over hos Rubucca, en grillning hos Mormor och en huvudbonadsfest at Stinas!

Men nu är det dags för mig och familjen att ta bilen ner mot Tyskland och senare Italien. Vi har hyrt ett litet hus uppe i en Italiensk Medeltida bergsby som heter Pietrabruna. Där ska vi bo i en vecka och sola, läsa en massa böcker, bada i vattenfall och äta gott. Hoppas jag på i alla fall.

Jag har precis följt Elias till bussen och patetisk som jag är saknar jag redan honom som en tok. Men det är ju bara för lite mer än en vecka så det ska nog ordna sig.
Ha så trevligt i Sverige medan jag är borta! (Och hoppas på att det i alla fall regnar lite på er, hehe)


När jag kommer hem ska ni få se en massa liknande bilder!

Det slår aldrig fel

Publicerad 2009-07-20 17:07:59 i Vår,

Det lyckas alltid bli måndag, hur helgen än blir.
Min helg har varit sådär om jag ska vara ärlig.

I fredags blev det lite klydd och jag skippade poolpartyt och drog hem till Elias istället. Det lyckades ändå bli en riktigt bra fredag med ett biobesök (Baksmällan var faktiskt jävligt rolig) och lite balkonghäng hemma hos Theo tillsammans med Elias och Hugo.

I lördags orkade jag inte dra mig hem förrän vid 6tiden så kvällen här hemma vara flög iväg och likaså min söndag. Vi var nere i Höllviken i stugan min morbror, hans fru och deras dotter hyrt. Massa bullar och tårta serverades som vanligt.
När vi kom hem vid 7,8 kom Elias hit och mös (myste?)

Nu snart ska vi ner till Höllviken igen. Pappa, Mia och min morbror ska gå och se en MFF-match så jag och mamma ska hålla Maisan och Andrea sällskap. För vem bangar lite pizza med favoritmostern och favoritkusinen? En fyra månader gammal bebis är nog något av det sötaste som finns!
När vi kör hem därifrån planerar jag att hoppa av i Staffanstorp och sova med Stina och Rebecka. Haha.


Ursäkta min fånighet men det är svårt att låta bli att skryta om henne :D

Update

Publicerad 2009-07-16 18:39:22 i Vår,

Istället för att ge er en uppdatering på vad jag har gjort denna veckan tänkte jag göra något annorlunda. Dessa personerna har jag varit med denna veckan:

Måndag: Farmor. Senare Anna, Hanna, Ina och Martin.

Tisdag: Elias.

Onsdag: Elias, Mamma, Molly, Viktor, Bo, Maisan, Andrea. Senare Elias, Hugo, Theo och Oskar.

Torsdag: Elias. Senare Molly och Pappa.

Och nu ska jag fanimej vara helt ensam och kolla på Gossip girl. Fan va skönt.

Groggy söndagskväll

Publicerad 2009-07-12 22:00:07 i Vår,

Sitter här och är smått groggy av sömntabletten jag tog för ett tag sen.
Ska upp tidigt imorgon och såklart har jag vänt på dygnet så för att vara på den säkra sidan och inte ligga vaken hela natten har jag nu proppat i mig sömntablett.

Ska upp imorgon för världens mest glamorösa jobb; hjälpa farmor i trädgården! Men hon är generös med pengarna och jag är i behov av sådant.

- Och jag tänker inte ens nämna fredagskvällen och lördagen. Det är inte värt det.

Godnatt!

Uppdatering

Publicerad 2009-07-09 22:35:45 i Vår,

Har inte alls haft någon tid eller lust att skriva det senaste dagarna. Det skrämmer mig lite. Jag borde ju älska att skriva. Hm.

Nu kommer en liten snabbuppdatering. Mest för mig själv faktiskt.

Fredag: Åt pizza och drack Corona på Romana med Stina och Line. Pratade en massa skit och senare hamnade vi i stadsparken med David, Tobbe och Calle och drack Tobbes hemgjorda vin. Kändes som om man var 15 igen.

Lördag: En tur på stan med Ina och Stina var planerad men det var ju så jävla varmt så jag föreslog en chill dag vid poolen i min trädgård. De var inte sena på att nappa på den idén.

Söndag: Ännu en gång ändrade planer. Vädret tillät inte riktigt strandhäng så det blev Burlövs Center och IKEA med Mamma och Mia. Jag fick i alla fall övningskört en massa!

Måndag: Väntade hela dagen på att få träffa Elias. Hann bara flytta ett par körlektioner först och sen mös jag hela kvällen med honom.

Tisdag: Händelsefull dag. Jag och Elias gick till Nova och köpte skor, bytte födelsedagspresenter och åt. Väl hemma i Bjärred badade vi i 28gradigt vatten. Kvällen skulle egentligen spenderas framför Morden i Misommer men slutade på Akuten eftersom jag hade så fruktansvärt ont i benet. Mamma var rädd för att jag skulle ha fått en blodpropp eftersom jag går på P-piller men läkarna lugnade oss. Efter en ipren och en värmekudde gick värken över. Likaså min feber.

Onsdag: Kollade på det missade avsnittet av Midsommer och somnade sedan på luftmadrasserna i poolen tillsammans med Elias. Vid 4 kom Mormor, Morfar, Bo och Maisan och min 4 månader gamla kusin Andrea.
Vi åt grillspett och grillade grönsaker och busade med den lilla sötsaken.
Vid 8tiden tog jag och Elias bussen in till Lund och gick hem till Oskar och kollade på 2 filmer.

Torsdag: Idag har jag och Elias tagit det riktigt lugnt. Det enda vi fick gjort var att städa hela Elias rum rent från all äcklig Roskildepackning och en kort fika med Theo.
Nu har jag kommit hem efter en 2timmar lång promenad med Ina och alla mina tackkort från studenten är lämnade!

Puh, imorgon blir det utgång.


Så här stor har hon blivit nu!

Saknad

Publicerad 2009-07-03 16:42:02 i Vår,

hm, jag saknar elias nu. Det märkte jag igår när jag bara gick här hemma och slappade hela dagen.
När jag gör saker är det helt annorlunda.
Så idag har jag varit nere en runda på stan med Anna och Ina och köpt lite presenter till honom eftersom han faktiskt fyllde år igår.

Nu ska jag lägga mig ute i solen ett tag och ikväll blir det middag ute med Stina och Line!

Mysiga dagar

Publicerad 2009-07-01 19:35:58 i Vår,

Har inte varit hemma sen igårmorse så uppdateringen har inte varit så jävla bra...

Läkarbesöket gick relativt bra och jag kommer inte dö, men jag de ska göra ett ultraljud på mig och sen sticka mig lite. Men det har jag gjort innan i halsen så det känns helt okej. Läkaren (en kvinnlig) kände även på mina bröst och de kändes helt normala. Puh! (Vem är egentligen inte i hemlighet orolig för att man ska ha bröstcancer?)

Igår fyllde pappa år och hela familjen åkte ner till Österlen och gick en massa. Jag övningskörde först ner till Simrishamn och hämtade upp min stulna cykel som hittats där nere :) Sen körde vi runt till Stens huvud, kivik osv.
Vid 8tiden körde vi hemåt och familjen släppte av mig i Blentarp där Anna, Hanna och Ina väntade.
Vi drack vin och kollade på Morden i Midsomer och somnade bland hundarna.

Idag har vi tagit det lugnt och legat nere vid Sövdesjön och stekt. Kom hem vid 5tiden och nu sitter jag här hemma och försöker uppdatera mig vid som hänt de senaste två dagarna...

jag saknar elias....

Om

Min profilbild

Nelly

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela