nellymoberg

Timmarna rusar iväg

Publicerad 2009-09-30 18:50:36 i Vår,

Idag har jag gått i skolan i 2 timmar och jobbat lika länge. Det blir 4 timmar, hur kan då hela dagen ha gått?
Jo, med lite bussåkande, bussväntande, analysdiskuterande och snabb matpåfyllning går minuterna till timmar.

Ska jobba på dagisavdelning Nallen imorgon mellan 9 och 15.00. Har tröttnat lite på 4-5 så det ska bli mysigt att få jobba med det riktigt små barnen som omväxling! Tro det eller ej, men jag har saknat att torka snor och tårar. Jag tror jag tycker om att känna mig behövd.

By the way; Tingseks nya album är förjävla härligt...



Magnus Tingsek - Restless Soul. Finns på Spotify!


En vanlig måndag...

Publicerad 2009-09-28 11:56:00 i Vår,



är jag så trött att jag pinsamt nog kollar på "Ensam Mamma Söker" på tv3play. Skäms ni över mig? Det gör min pojkvän.

På något konstigt sätt...

Publicerad 2009-09-24 18:38:33 i Vår,

...försvinner mina dagar hur lite skola jag än har. Hade körlektion igår vid 11-tiden och fick för första gången lära mig att tanka, svåra grejer!

Tog sen en sväng på Nova med Anna och fick äntligen använt mitt presentkort på Topshop som legat och ruttnat här hemma sen i vintras. Följde med hem till lägenheten och spenderade kvällen framför Halft ton teen.
Stannade i Annas säng när Anna och Line stack iväg till skolan och startade dagen med ett bad.

Har sen dess försökt att BARA plugga och inte fastna med annat. Har väl inte direkt lyckats...

Imorgon blir det en föreläsning och sedan utång med några kursare!

Maskrosen

Publicerad 2009-09-22 09:18:00 i Vår,

Kom hem från Karlskrona igår och med mig fick jag en ny förkylning. Fick en sån fruktansvärd förkylningshuvudvärk (Ni vet när det gör ont i hela huvudet, även ansiktet?) så jag gick efter halva min föreläsning.
Sov en massa igårkväll och inatt och nu mår jag mycket bättre! Näsan rinner lite men annars är jag pigg.

Och tur är väl det för om en timme ska jag jobba på Maskrosen. Jobbar till halv 4 och sen klockan 4 ska jag ta bussen in till Lund och möta upp Ina och Anna. Ina har fixat gratisbiljetter till Flickan som lekte med elden så ikväll är det biotime. Hoppas på att sen få skjuts hem av mamma.

Sleepless in Karlskrona

Publicerad 2009-09-19 17:01:47 i Vår,

Eller liknande. Elias står i duschen, hugo tittar på konstiga klipp på datorn och Theo har knappt lämnat sitt rum på hela dagen. Bakfylla eller liknande. Detta roar jag mig med sålänge...
Ikväll (klockan är visst redan 5 så det är väl dags snart) ska Elias och jag ut och äta, mysigt!

Happy Baby Pose

Publicerad 2009-09-18 10:25:17 i Vår,

Det är fredagmorgon (eller förmiddag) och jag sitter i min älskade morgonrock och tycker synd om mig själv. Precis som förra gången jag var på Yoga efter ett långt uppehåll har jag ont i HELA kroppen. Varenda muskel protesterar när jag ska resa mig eller lyfta upp något. Jag vet inte riktigt hur jag ska orka bära min tunga väska när jag ska upp till Elias idag, jag får nästan ta vår lilla rullväska...

När jag har skrivit färdigt det här ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för tåget mot Karlskrona. Denna gången har jag laddat ner en massa How I Met Your Mother-avsnitt till ipoden så jag ska kunna roa mig de 2,5 timmarna jag ska sitta på tåget. Hoppas ni får en trevlig helg!



Satt och letade efter en bild på en speciell yogaställning innan men istället hittade jag en sida där alla ställningar visades. Detta  är nog en av de ställningarna som känns konstigast.


Och här har vi ställningen som har gjort att jag har fått en sån fruktansvärd träningsvärk i min rumpa...

Yoga

Publicerad 2009-09-17 11:01:33 i Vår,

Mina älsklingslångkalsonger, pappas tröja och inget smink. Nu sticker jag iväg till Lund och går på Yoga. Mina ben smärtar sen gårdagens gympastångpass så hur det ska gå med vissa ställningar vet jag inte. Men jag måste ju fylla min lediga dag med något.

Klump

Publicerad 2009-09-16 21:12:08 i Vår,

Ikväll är en dålig kväll. Dagen har varit bra och jag har tränat för första gången sen i mars. Men jag kan inte få bort mitt magont. Det känns verkligen som en stor jävla klump sitter precis under bröstkorgen och trycker till. Som ångest.

Jag är så jävla trött på mig själv och mina tankar. Och min önskan att alla ska tycka om mig.

Gammal goding

Publicerad 2009-09-15 18:42:09 i Vår,

Haft en relativt händelserik dag idag. Varit med pappa på banken satt in en del av mina fondpengar på mitt vanliga sparkonto så att jag kan komma åt dem. Så nu kan jag boka fler körlektioner och börja spana på en dator :)
Efter det bjöd han mig på lunch och klockan 1 började min tvåtimmarsföreläsning. Efter en massa analyserande fortsatte min grupp med analysen till imorgon. Borde kanske läsa igenom anteckningarna vi gjorde?

Nej, nu ska jag snart sticka ut och promenera lite med Ina och sen väntar Idol. Mysigt?

Måste bara få lite mat i magen först!

Min vecka

Publicerad 2009-09-14 11:24:40 i Vår,

Måndagmorgon (förmiddag) och jag har precis klätt på mig. Har redan hunnit se en film och tagit det lugnt. Ungefär så ser resten av min vecka ut...

Måndag (idag): Slappa och plugga. Kanske hinna ta en promenad? Antagligen fastnar jag framför tvn istället...

Tisdag: Föreläsning mellan 13.00 och 15.00. Efter det måste min grupp sitta kvar och fila på vår analys till på onsdag.

Onsdag: Seminarium mellan 10.00 och 12.00. Efter det är en gratislunch inplanerad tillsammans med Ina. Hoppas dessutom på att hon följer med mig till Gerda och inviger mitt terminskort. GymStång perhaps?

Torsdag: Tomt (Här hoppas jag på att en förskolelärare blir sjuk så att jag får "vika". Influensa någon?) Annars går jag på Yoga!

Fredag: Åker upp till Karlskrona! (Fast helst hoppas jag på vik igen)

Nu ska jag plocka fram den otroligt tråkiga ledaren och tillämpa några analysmetoder på den...

Golfspelare?

Publicerad 2009-09-12 14:49:02 i Vår,

Tjoho! Sitter hemma hos Elias och väntar på att han ska komma ut ur duschen. Om 45 min ska vi med Elias pappa cykla ner mot Värpinge och möta upp mina föräldrar vid golfklubben. Mina föräldrar har börjat lära sig spela och nu ska de ut på en runda. Såklart blev Elias sugen på att följa med och jag, tja, vad ska jag göra?
Synd att de inte har en sån där golfbil som jag kunde kört runt med...

Kurslitteratur

Publicerad 2009-09-08 19:46:19 i Vår,



Idag kom en del av mina böcker! 4 stycken nämligen. Och det känns såklart helt underbart att lägga sina få slantar på detta...

Sjuk

Publicerad 2009-09-08 11:22:43 i Vår,

Jag är nog världens sämsta bloggare. Tänkte för några dagar sen att jag skulle bli bättre och sattsa på en blogg med en massa bilder. Dock gick min kamera och dog just då så den idéen försvann ganska snabbt.

Nu, idag, är det tisdagförmiddag och jag sitter här i morgonrock med en förkylning och en härlig huvudvärk.
Som tur är har jag ingen föreläsning idag så jag slipper använda huvudet så mycket. Men såklart har jag andra små ärenden är göra.

Klockan 2 ska jag in till ungdomsmottagningen en sväng och efter det måste jag upp till SOL-biblioteket och antingen låna en kursbok eller läsa igenom x antal sidor till föreläsningen imorgon. Känns jättebra att jag har en massa sidor till imorgon i ugnefär 4 olika böcker och jag har en av dem...
Ska även upp till Gerda och köpa mig ett terminskort. Hade egentligen tänkt hinna med en träning idag men jag tror inte det passar när det låter som en kråka byggt bo i min hals!

önska mig lycka till.

Om

Min profilbild

Nelly

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela