nellymoberg

18 maj - söndag, igen

Publicerad 2008-05-18 12:52:26 i Sommar,

Mmm, sitter här nyduschad och väntar på lite mat. Borde egentligen städa innan elias kommer men nej.

Sthlm var najs, men intensivt, resan varade i 38 timmar varav 16 spenderades i buss. men det var ett skönt avbrott från skolan då vi faktiskt missade 2 och en halv dag pga. resan :)

I fredags hade rebban fest. Det var färgglatt, nördigt och alldeles underbart. Nästan. Kvällen försvann ovanligt snabbt och ina spydde en massa. Men jag och elias tog hand om henne som om det varit vårat eget barn och sjöng vaggvisor och jag berättade nästan hela mitt livs historia för henne när hon sov på köksgolvet.
jag däckade hos elias, as usual.

vaknade hos elias, mös och bakade scones. mmm. hem till en massa jävla sysslor.
men tillslut blev det kväll och ina hade nyktrat till så hon kom och höll mig sällskap framför tvn :D

snart kommer elias, jag saknar honom redan, som sagt, jag är en pussy.

Ciao. 

11 maj - söndag

Publicerad 2008-05-11 20:21:40 i Sommar,

jag som skulle bli aktiv igen, ha.

förre helgen var det fest hos anna, det var oväntat trevligt och jag somnade hos elias.
veckan har varit sådär, varmt och trevligt men en del ovanliga saker har varit tvugna att göras.
men det var det värt?

I fredags tog jag, ina och line med oss filtar, engångsgrill och marshmallows och drog ner till stranden och mös, det var mysigt (såklart) och det var skönt att prata av sig lite även fast vi somnade i soffan...

Igår drog jag hem till elias för att inviga tältet. Men när klockan blev tio bangade jag ur och vi sov inne istället.
jag är en pussy, jag vet. men det var mysigt ändå och vi kommer göra om det en annan gång.

idag tvingade jag (nästan) elias att följa med mig hem en stund. vi tog en fett jävla svettig buss till bjärred där folk som egentligen skulle till lomma hoppade på. vi fick stå upp i värmen, inte trevligt.
när vi kom hit käkade vi och elias hjälpte mig med en del av reklamen. sen tog vi ett efterlängtat dopp. mmm.

nu är jag glad och på tisdag åker vi till sthlm!

ciao.

3 maj - mmm, sommar

Publicerad 2008-05-03 17:37:57 i Sommar,

Det blev en ganska lång dag på center syd med elias igår. Jag glömde mina kassar på busshållplatsen så vi fick hoppa av en station efter och gå tillbaka till center syd och ta bussen en halvtimme senare. Men vi var glada och elias älskar mig även fast jag är lite dum ibland. När vi kom hem testade vi tältet lite, det funkar.

Idag har jag chillat otroligt mycket, jag har stekt lite solen och räknat ca 5 mattetal. Jag känner mig ändå lite duktig. (Vi har förresten öppnat poolen idag...! Går doch inte att bada riktigt än, men imorgon kanske?)

Nu gör jag mig iordning inför Annas fest. Funderar på vad för guldigt jag ska ta på mig. Hade för mig att vi hade ett guldigt nagellack någonstans i huset, men det var tydligen slängt så det blev ett som nästan är guldigt. Brons, säger molly, men jag vet inte, lite guldigt är det iaf, om man kisar. Kanske kan hitta ett halsband också, och ett par örhängen. Ska nog bli bra. Sen får jag bara hoppas att klins pappa hittar i Bjärred. Men det ska nog bli bra det också.

Nu ska jag knata.

Ciao.

Äntligen blogg? - 2 maj

Publicerad 2008-05-02 10:55:06 i Sommar,

Hej, jag ska bli aktiv igen.

Jag har firat valborg, på ett lite annorlunda sätt. Var på släktkalas hos Elias lillasyster. Dock hade jag ont i huvudet så jag tog en liten nap mellan maten och efterrätten medans elias spelade lolspel. Men sovandet hjälpte inte så mycket.

Vid 9 drog vi till Pierre där Elias skulle hämta sin öl. Efter det bussen till tuna till en trädgårdsfest som precis hade slutat. Så vi gick hem till Anna där vi chillade med Mia, Monte och vattenpipan. Pierre och Monte verkade ha mycket att prata om så halv 1 lämnade jag och elias packet. (Det bör dock sägas att Anna och Wictor låg och sov på ovanvåningen i annas lägenhet)

Jag var särtrött, mådde illa och hade ont i huvudet så jag somnade som en stock och åkte in hem från elias förren vad halv 5 dagen efter. Men jag var glad ändå, för mina p-piller tar bort nästan hela min mensvärk. wooho :D

Igårkväll kom en slagen ina hit och chillade vid tvn med mig. Det var najs, men flenkan saknades. Jag är sjukt avis på henne som är Paris at the moment. ><

Idag ska jag och elias sticka till center syd där vi ska införskaffa ett tält till siesta och dra lite rundor. Det blir mysigt, ska bara duscha först.

Ciao.

Om

Min profilbild

Nelly

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela