nellymoberg

Bästa nyår ever

Publicerad 2009-12-30 17:30:47 i Vår,

Nyårsafton för mig har en tendens till att inte bli så lyckat och jag tror att flera kan hålla med mig. Förväntningarna är alltid så höga och det ska bli den bästa festen nånsin. Nyår förra året började bra och slutade bra (slutar alltid bra när jag somnar hos Elias) men där i mellan var den ganska tråkig. Imorgon ska jag ha en middag för endast tjejer här hemma och efter 12 ska jag, Line och Ina till Hallands. Vi blir runt 10 stycken så det blir lagom.

Den enda nyårsafton som har varit skitbra var för 2 år sen, 2007. En hemmafest i Eslöv med en massa nära kompisar och pojkvännen, bättre än så blir det helt enkelt inte.



17 år igen tack?

Ångest

Publicerad 2009-12-29 16:54:07 i Vår,

Har lite ångest för att jag är så dålig på att plugga. Har en hemtenta på 6 sidor som ska in den 18 januari och nästa vecka åker jag till London så då har jag ju inte tid... Har skrivt 1 ½ sida på 3 dagar så det känns inte toppen. Ska bli otroligt skönt att bara jobba och inte plugga till våren. Om det inte hade varit för Londonresan hade jag gärna spolat fram mitt liv 1 månad...

Idag har jag i alla fall hittat en nyårsklänning (såklart i absolut sista affären) och ikväll ska jag till Anna och tona håret. Hoppas på att Ina hänger på också.

Ha en trevlig tisdagskväll!

Fettis

Publicerad 2009-12-28 15:05:23 i Vår,

Helt okej att sitta och plugga när man har en sån här brevid sig...


Och ni som inte ser vad det är. Ledtråd i rubriken.

Tjugosjunde

Publicerad 2009-12-27 17:04:52 i Vår,

Borde egentligen inte alls sitta här. Ska ta bussen in till Malmö om en timme och möta upp Mimmi, Klin, Rebecka och kanske Stina och vandra hem till JB och leka 12 år igen. Sleepover står på schemat och efter allt sött julgodis skulle jag kunna döda för en salt chipspåse nu = blir till att köpa en sådan ikväll.

Det där med hur julen varit och vilka julklappar jag har fått tar vi en annan gång. med de var bra.


Denna vackra skapelse kan jag dock inte låta bli att visa. Mitt fina smyckesträd från George Jensen.

GOD JUL

Publicerad 2009-12-24 13:01:04 i Vår,

Just julafton måste man ju skriva ett litet inlägg på. Har varit alldeles för dålig på att skriva nu under veckan, den har bara gått åt till att köpa de sista julklapparna, vara med elias och plugga. Tänkte egentligen plugga idag också men sen bestämde jag mig för att Julafton fan ska vara en pluggfri dag och hängde med på förmiddagsfika hos mormor istället.

Nu sitter jag här redo för att åka ner till mina småkusiner (som inte är så små längre, 7 och 10...) i Höllviken och göra allt det där typiska man gör på julafton.


Fick två filmer i julstrumpan imorse. Damernas detektivbyrå är världens mysigaste.


God jul på er!

Julklappar

Publicerad 2009-12-18 11:44:56 i Vår,

Åker till Nova med Stina och köper de sista julklapparna, åker sen direkt och möter Elias på tåget. Sen väntar en myshelg med snö, julbak och på söndag en härlig Jolebrunch @ Sivs med Anna och Ina.

= En glad Nelly

Nallen

Publicerad 2009-12-17 18:12:27 i Vår,

Dör av trötthet just nu. Är alltid så när jag jobbat på dagis. Är helt slut så fort jag kommer innanför dörren.
Nu skulle jag behöva städa mitt rum och...hm det är nog det enda men ändå känns det så jävla jobbigt att jag funderar på att sova ett tag. Bleh.

Det som håller mig uppe just nu är att min bebis kommer hem imorgon. Och inte bara för helgen, utan för 2,3 veckor. Hoho.

En plats i solen

Publicerad 2009-12-15 14:44:58 i Vår,



Sitter och analyserar den här boken och känner mig otroligt duktig som trots en seg start på dagen har gjort allt jag skulle göra idag. Jag har avbokad min körlektion imorgon, gjort uppsatsbilagan, rättat uppsatsen, gjort en framsida (eller det gjorde jag egentligen igårkväll men) och nu sitter jag alltså med bokanalysen. Kursslutet närmar sig...

värsta mys med granen i bakgrunden. och ikväll ska min syrra ha konsert. mystisdag.

Felsms.com

Publicerad 2009-12-14 18:12:59 i Vår,

Förlåt Nella, nu härmar jag dig men det här var fan dagens bästa!


Till:
Syrran
Sms: Hjäääälp. Märkte precis att ena pungkulan hänger längre ner än den andra. Är de nå fel på skiten. Google åt mig.
Svar: Hahaha Har alltid veta att de är fel på dig ditt Miffo

Förklaring: Lillesyrran fick ett sms som var skickat som ett förtroendeuppdrag till en polare.

Felsms.com

I hate this part right here

Publicerad 2009-12-09 18:40:32 i Vår,

Mådde kasst imorse så jag skippade seminariet och laddade ner filmen vi skulle se istället. Och hoppas att jag inte missade någon viktigt diskussionsdel som hade hjälpt mig i analysen. Hur kul är det att sitta och snörvla igenom en hel film egentligen?

Skolan kan man skippa men inte körlektioner och jobb. Jag betalar ju/får betalt för de sakerna ju. Så idag hade jag min sista körlektion innan jul = har mycket läxa att göra. Till nästa lektion, nästa år, börjar vi med stadstrafik (ääntligen!). Kanske lyckas ta det innan sommaren i alla fall?

Sen har jag jobbat i 2 timmar. Suttit och ritat helt ensam med 2 barn och en till vikarie. Var lite läskigt att ha ansvar för hela löddesnässkolan och låsa och sånt där. Den "riktiga" personalen hade julfest...

Nu orkar jag inte denna sunkiga onsdag så jag åker in till stan och fikar. Jag förtjänar en stor Chailatte (eller liknande) efter en dag som denna. punkt slut.


Känner ni vemodet?

Aaah

Publicerad 2009-12-06 18:18:34 i Vår,

Jag är hemma i Bjärred igen efter en jävla helg i Karlskrona. Nu får jag inte träffa min bebis på...12 dagar. Det känns inge vidare. Jag har dessutom åkt på en jävla förkylning (varför?!) och imorgon startar hösten mest betungande skolvecka då vi måste skriva på vår uppsats 24/7. Och nu fungerar inte Spotify. Varför jag?


Jag saknar honom redan.

En vanlig torsdag

Publicerad 2009-12-03 10:33:46 i Vår,

11.00 - 15.00 Jobb på Vallmon

15.00 - 15.35 Hem och käka lite snabbt

15.35 - 16.00 Buss in till Lund

16.00 - 18.00 Plugga på UB med C och L

18.00 - ??.?? Seminariefilmstittande (State of Play)




Dagens lunch! Yes!

Helvete...

Publicerad 2009-12-01 11:32:25 i Vår,

vad jag är lat idag!

Hade planerat in att antingen jobba eller börja på uppsatsen jag, Kamilla och Lucie ska skriva idag. Men ingenting av det verkar förgylla min dag idag...Istället sitter jag fortfarande i sängen i pyjamas och försöker planera min vecka lite. Då känner jag mig lite duktig i alla fall. Frukost har jag också fått i mig!

Senare idag ska jag nog ta tag i mig själv och börja läsa boken till seminariet nästa vecka. Frågan är bara om jag ska byta om eller göra det i pyjamas?

Om

Min profilbild

Nelly

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela