nellymoberg

KÖRKORT!

Publicerad 2010-03-31 14:37:13 i Vår,

Yes, nu har jag snart det lilla rosa kortet i min hand. Fick värsta surgubben men han godkände ju mig så han var nog bra ändå! Woho.

Nu måste jag skaffa mig en ny hobby. Pussel kanske? Någon som har en idé?

Men först ska jag åka en sväng till Amsterdam och Elias. Ska börja packa nu och sen göra mig iordning och åka hem till svärisarna och sova där inatt innan vi åker imorgonbitti. Ha det bra i Sverige!

Jag ska fan inte bli sjuk nu

Publicerad 2010-03-30 16:05:50 i Vår,

tänkte jag för en liten stund sen och tänkte på en väns stoppa-förkylningen-mat. Så en massa vitlök, lite kalkon och macka, en resorb, lite proviva och en skål med apelsin. Om jag nu lyckas stoppa min förkylning eller inte återstår att se.




Och förresten. Jag rockade teoriprovet idag. Såklart.

Min vecka

Publicerad 2010-03-28 17:15:23 i Vår,

För att svara på en kommentar till förra inlägget och för att klargöra varför jag fortfarande inte är vidare social kommer här nu min veckoplan:

Måndag: Jobb 06:30 - 11:30. Sen plugga röven av mig (Är medveten om att jag tjatar om det)

Tisdag: Teoriprov 10:35. Jobb 12:30 - 15:00. Sen städa här hemma och låta iaf Anna och Ina peppa mig inför morgondagen.

Onsdag: Körlektion 07:45. Sen UPPKÖRNING. (Ja, jag skriver upp det här. Klarar jag inte det lär jag ändå skriva det här förr eller senare) Efter det ska jag antingen fira eller dö lite. Sen packa och åka hem till Svärisarna.

Torsdag - Måndag: Hos Elias i Amsterdam. Wie :D

Ensam

Publicerad 2010-03-28 10:21:08 i Vår,

Sådär. Nu har familjen åkt iväg och jag är alldeles ensam i några dagar. Ina sover förhoppningsvis här några nätter men under dagarna ska jag råplugga. Något som jag faktiskt borde göra just nu och inte sitta här.

Helgen har varit fin. I fredags firade vi Annas 20års dag med middag ute och lite senare ut för att dansa lite.
Igår hamnade jag på Gille hemma hos Måns och fick träffa lite gamla klasskamrater trots att jag var bakis och jävlig.

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sätta igång ett nytt internettest!

Kan vi spola fram tiden en vecka tack?

Publicerad 2010-03-25 09:46:40 i Vår,

Elias smsade precis och sa att det var t-shirtväder i Amsterdam. Han är iof varm hela tiden så jag tolkar det som långärmat-och-en-sjal-väder vilket gör att jag längtar ännu mer till mina helvetesdagar är över och vi åker ner mot Holland. Åker som sagt om en vecka så det är bara för mig att kämpa vidare.

Nu ska jag snart iväg till jobbet och det ska bli riktigt skönt. Släppa allt som handlar om körkortet och bara leka lite.

Ciao.

Nu räcker det

Publicerad 2010-03-24 19:54:00 i Vår,

Har varit sur och trött i några timmar nu och skrikit (??????????) och gråtit om vart annat. Ibland blir saker bara för mycket. Men efter att mina föräldrar nu lämnat huset och jag läste Inas blogg bestämde jag mig för 5 minuter sedan att nu får det fan räcka. Nu ska jag tända ljus, lyssna på hög musik, dricka god juice och städa upp rummet. Och skärpa mig. Basta.

Önska mig lycka till.


Fina vän.

Cpblogg

Publicerad 2010-03-24 14:56:42 i Vår,

Bloggade både en och två gånger igår men blogg.se ville nog helt enkelt inte publicera mina fina tankar. Typiskt när jag verkligen satt mig ner för att skriva en massa.

Jag skrev i alla fall om att helgen med Elias var mysig och att en vecka framåt kommer jag fortsätta vara i en bubbla eftersom jag både har teoriprov och uppkörning nästa vecka. Jag är så urbota (?) trött på allt som har med bilkörning att göra just nu, men att ge upp så hör på mållinjen är nog ingen bra idé. Bara att göra det helt enkelt.

La dessutom upp den här fina bilden som ett bevis på att jag försöker göra det mysig när jag pluggar i alla fall:


Nu ska jag dyka ner i boken/programmet/internettesterna igen. So long!

Today is the day

Publicerad 2010-03-18 10:13:09 i Vår,

Idag är det exakt en månad sen Elias satte sig på flyget till Amsterdam. Så idag har vi varit ifrån varandra i fyra smått jobbiga veckor. Det har gått lite upp och ner eftersom det inte blir så mycket kontakt men vi har klarat det och ikväll kommer han hem och stannar till måndag! Nu mår jag bra.

Han landar på Kastrup 23.00 ikväll så först ska jag jobba 4-5 timmar och lite senare tror jag att jag åker hem till svärisarna (Kan man säga så om man inte är gift?) och hänger lite innan han kommer.

Planerna är många under de dagar han är hemma men imorgon har jag tagit ledigt från jobbet (Jobbar egentligen heldag på fredagar) och det enda som är inplanerat under dagen är ett slutprov med en annan körlärare på körskolan vid 1.

Så... ursäkta omvärlden om jag inte är jättekontaktbar under dessa fyra dagar. Kommer nog gå in i en liten Eliasbubbla.

Nu ska jag snart jobba!

:):):)


På Öland sommaren 08

Lediga onsdag

Publicerad 2010-03-17 10:18:59 i Vår,

Har inte varit vidare social under veckan och ska fortsätta vara (inte vara?) det idag. Är som vanligt ledig på onsdagar och har tagit en liten sovmorgon och ska strax åka in till stan. Mamma fyller 50 på lördag och Elias kommer hem imorgon(!!!!) så jag har en del små ärenden som jag vill fixa själv. Sen tänkte jag gå och träna vid 3 och kanske lyckas övningsköra lite med pappa efter det. (Min uppkörning börjar närma sig...)

Ha en mysig onsdag!

Try sleeping with a broken heart

Publicerad 2010-03-14 18:20:58 i Vår,

So tonight, I'm gonna find a way to make it without you
Tonight I'm gonna find a way to make it without you
I'm gonna hold on to the times that we had tonight
I'm gonna find a way to make it without you

Har förresten...

Publicerad 2010-03-13 11:18:15 i Vår,


...beställt hem de här skönheterna med världens rabatt. Att min förut så fyllda plånbok ändå gapar tomt är ett annat bekymmer.

Nu ska jag trotsa min bakiströtta kropp och skaka rumpan till afrikanska trummor. Som kompensation får kroppen en massa fett, socker och mys ikväll. Like it.

Om en vecka...

Publicerad 2010-03-11 22:31:08 i Vår,

...har jag inte tid för det här. För om en vecka anländer Elias med flyget till Kastrup. Woppiehej.



Jag saknar honom.

Känner mig vuxen...

Publicerad 2010-03-04 09:47:24 i Vår,

...som precis plockat in tidningen i sängen på min sovmorgon.



(Att det var efter att jag kollat igenom alla meningslösa bloggar och facebook ett antal gånger och att A-delen fortfarande ligger kvar i köket behöver jag ju inte nämna.)

Ikea

Publicerad 2010-03-03 20:54:20 i Vår,

Idag på min lediga onsdag hade jag tid för en Ikearunda med C. Vi käkade billiga köttbullar och C köpte lite förnödenheter som lådor och matta medans jag fick hålla mig till ljushållare och batterier. Kan jag inte få flytta nu så att jag kan få använda alla mina saker som ligger instoppade i garderoben?

Resten av dagen har jag spenderat framför Bonniers trafikskola, yey! För att roa mig lite hängde jag med pappa och Molly när hon övningskörde och jag fick mig några goda skratt.

Just nu har internet här hemma börjat fungera igen och jag sitter och lyssnar på Salem och äter lite överbliven kladdkaka sen igår. Hamnade framför den första delfinalen i Melodifestivalen för några veckor sedan och nu hittar man Salems låt "Keep on walking" på Spotify. Lyssna, den är världens mysigaste.

Sovmorgon

Publicerad 2010-03-02 09:52:53 i Vår,

Mitt schema som jag har nu "tills vidare" är världens bästa.
(Mamma tror att jag kommer ha det hela våren, större chans att de anställer en ny förskolelärare till hösten när de ändå kommer nya barn och så, yey!)

På måndagar har jag öppning 06.30 men slutar 11.30
Tisdagar och torsdagar jobbar jag bara eftermiddagar och onsdagar är jag helt ledig!
Fredagen är min enda heldag och det kan man väl stå ut med. Tänk om man alltid hade kunnat jobba halvtid, haha.

Nu börjar jag i alla fall om en timme och jobbar till 3 så jag får nog äta något som liknar lunch typ nu. Efter jobbet ska jag direkt till körskolan och ikväll får vi se vad som händer.

Missförstånd

Publicerad 2010-03-01 18:07:27 i Vår,

Blev det imorse ja. Jag trodde att min tid på Gullvivan tog slut i fredags och att jag skulle vara arbetslös fram till en ny avdelning behövde mig men så var inte fallet.

Tjugo i åtta imorse ringde de och frågade var jag tog vägen (jag skulle visst öppna 06.30). Tydligen är jag anställd TILLS VIDARE 20 timmar i veckan. Som tur var är både mina kollegor (känns konstigt att säga det om folk som är mer än 20 år äldre än mig...) och arbetsgivare supersnälla så det gjorde absolut ingenting. Det var ju inte bara mitt fel...

Om

Min profilbild

Nelly

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela