nellymoberg

Måndag - Sååå trött

Publicerad 2012-06-25 16:39:00 i Vår,

Skönt att sluta redan halv 3 men så trött man blir av att börja jobba 07.00 en måndag. Satte mig i soffan med en kopp kaffe framför ett avsnitt Vampire diaries (Hannas fel att jag fastnat i det!) och fick verkligen tvinga mig upp för att inte somna.

Även fast jag hade en väldigt kort helg, från lördagskväll 20.30 till imorse 07.00 var den bra. Jag och Elias cyklade runt på Grunerlökka, åt våfflor ute på ett fik och spelade mini golf (jag vann!!!). Mot kvällen cyklade jag hem till Line och avslutade helgen med lite film i soffan. 







Och vet ni, om en vecka kommer Anna! :)

Söndag - Mat och midsommar

Publicerad 2012-06-24 11:17:39 i Vår,



När jag jobbar kväll börjar jag oftast någon gång mellan 3 och 4 och brukar då skrapa ihop någon lunch vid 2-tiden. Ibland lyckas man, svensk bacon! 



Min och Elias midsommarmåltid i fredags. Mitt midsommar var inte så speciellt. Jag och Elias lagade mat tillsammans (såklart åt vi jordgubbar också!) och sen stack jag till ett stort midsommarfirande för svenskar i frognerparken där mina vänner väntade. Satt i parken ett tag och vid 12tiden bestämde jag mig för att sticka hem. Inget regn!

Nu är det söndag och dags att ladda upp inför nästa vecka. 3 tidiga morgonpass och en ledig lördag väntar mig.
Ha de!

Tisdag -Ledig = bra?

Publicerad 2012-06-19 19:40:01 i Vår,

Har varit ledig nu i 2, nej 3 dagar! (Fast söndagen räknar jag knappt).
Det har känts lite onödigt och jobbigt faktiskt, att vara ledig så "länge" när jag bor här och alla jag känner jobbar är lite frustrerande, tänk om jag hade kunnat flytta mina jobbdagar fredag och lördag till nu så hade jag kunnat stanna hemma 3 dagar till! Kanske dumt att tänka så...

Igår regnade det nästan hela dagen och jag satt mest inne och redigerade bilder och tvättade en del. På kvällen kom Hannas väninna på besök och jag blev mer eller mindre tvingad att smaka på fiskeboller och normännens skumma fiskgratäng med makaroner i... Fiskgratängen var helt ok men fiskbullarna var ingen höjdare alltså. Det har jag inte ätit sen dagmammatiden!

Idag har det varit soligt men blåsigt och jag har sprungit runt på stan i jakt efter ett par nya skor men hittade såklart inga. Kan vara för att jag inte riktigt vet vad jag vill ha för några... Vädret tillät äntligen lite solning så jag låg och läste en stund på balkongen också. Till slut blev det för kallt i blåsten och jag fick ge upp. 

Snart ska jag sticka iväg till bion och möta Elin. Genom mitt kontantkort chess får man gå 2 för 1 på tisdagar, hoppas på att få utnyttja det idag och se Snövit!

Imorgon ska jag "äntligen" på jobb igen. Ska bara jobba onsdag, torsdag och lördag denna veckan. Av någon konstig anledning...

Ha de!

Måndag - 18e juni

Publicerad 2012-06-18 14:11:00 i Vår,

Ojoj, 2 veckor sen jag skrev sist. Anledningen är besöket hemma i Sverige och för lite ork. 

Under mina 5 dagar hemma hann jag träffa min fina vänner hela 3 gånger, sova en natt på spa, gå på student och träffa delar av släkten, gå på antagningsdag och ta ett dopp i poolen! Som vanligt gick tiden alldeles för fort och nu har jag varit "hemma" i oslo i 3 ½ dag varav två jag jobbat. Nästa gång jag åker hem till Skåne igen blir det förhoppningsvis för gott. Väntar på besked från skolan så än så länge vet jag inte vad som händer till hösten. Får vänta och se helt enkelt.


Fina fina vän! Längtar till augusti.

Måndag - jobb

Publicerad 2012-06-04 20:25:08 i Vår,

Det gick ganska bra idag på jobb. Var väldigt mycket att göra så jag hann bara med att starta mina extrauppgifter som vaktleder och fick dumpa över dem till nästa. Extra mycket att göra på måndagar då alla gamla tidningar, magasin mm. ska bort och de nya ska upp. Roligt att få inblick i hela det systemet, även det som verkar som en lätt uppgift finns det tusentals regler för.

Skönt att sluta 15.00 i alla fall!




Söndag - Drammen

Publicerad 2012-06-03 18:39:03 i Vår,

Eftersom att jag och Elias firar 5 år på tisdag ville vi hitta på något tillsammans för att fira. En av mina vänner här i Oslo jobbar på ett hotell i Drammen (en stad 30 min med tåg härifrån) och kunde boka ett rum till oss för halva priset. Så värt!

Så igår efter att jag slutat jobbet vid 14.00 åkte jag direkt till sentralstasjonen och mötte upp Elias. Väl i Drammen har vi inte gjort så värst mycket eftersom att vädret inte direkt tillåtit det. Men vi har promenerat en del, käkat ute och sovit i vita fluffiga lakan. Dessutom så fick jag väldigt oväntat en kamera av Elias, så en del bilder har vi tagit :)

Nu är jag helt slut. Vet inte riktigt varför, har kanske sovit för mycket inatt? Ska bara ta det riktigt lugnt resten av kvällen för imorgon ska jag gå upp 05.15 för att vara på jobb 07.00...
En massa nya uppgifter väntar mig på jobb imorgon som jag är lite nervös för men är för trött för att bry mig. Önska mig lycka till!

Om

Min profilbild

Nelly

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela