nellymoberg

J.O.B.B.I.G.T

Publicerad 2010-04-20 18:28:11 i Vår,

Är hur jag har det just nu. Vet fortfarande inte om jag ska åka till Amsterdam imorgon. Hade nästan ställt in mig på att flyget var inställt under hela dagen eftersom Kastrup forfarande var stängt och askmolnen fortsatte att välla in men för en liten stund sedan såg jag att Kastrup öppnar igen 02:00 inatt. De uppmanar en att ta kontakt med sin resefirma.

Inne på norwegian.se hittar jag listan över vilka flyg som går från Kastrup imorgon - mitt står inte med. Fanns knappt några avgångar alls. Kommer listan uppdaterats?

Går sedan in på schiphol:s hemsida (Dit jag ska flyga) och kollar vilka avgångar som blivit inställde inför imorgon. Ungefär 50 % av alla avångar är inställda - men inte min.

Ringde Norwegian tidigare men de säger att man ska ringa den dagen man åker, pga. de långa telefonköerna.

SÅ JAHA. Vad ska jag göra? Ställa in mig på att åka och plocka fram resväskan och hålla på och bli ledsen om det inte funkar eller ställa in mig på att flyget inte går och behöva stressa som jag vet inte imorgon för att hinna med flyget?

Haha, wtf, DET SNÖAR UTE!!! Vad händer med moder jord?

Blah

Publicerad 2010-04-19 16:01:29 i Vår,

Har befunnit mig i horisontellt läge sedan jag slutade jobba 11:30. Har absolut ingen ork till något utan väntar bara på att få reda på om planet till Amsterdam går på onsdag eller inte. Känns ganska hopplöst just nu. Men som jag sagt så har jag ju ändå jobbat i 5 timmar idag så jag kan väl få ha en slapp eftermiddag trots allt.
Helgen innehöll ju en ganska hård lördagsnatt och söndagsmorgon.

Tjo.

Inget sug

Publicerad 2010-04-10 20:29:46 i Vår,

Har inte känt för att blogga de senaste dagarna. Har kommit hem från Amsterdam och jobbat en del. Även spenderat alldeles för mycket pengar och hunnit med en utgång i Malmö med bra vänner.

Nu när jag för omväxlingsskull är hemma och slappar en lördagskväll och tänkte mysa med familjen visar det sig att den ena syrran är i stockholm och de andra släpat hem en massa 15åringar och ockuperat vardagsrummet.

Så nu slänger jag mig i sängen och kollar lite på SATC och dricker min burkcola.

Imorgon ska jag få köra lite bil och träffa C!

Hoppas ni har en bra lördagskväll :)

Om

Min profilbild

Nelly

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela