nellymoberg

Läkarbesök

Publicerad 2009-06-29 14:07:54 i Vår,

Usch, idag känner jag mig nere. Har varit i Lomma och träffat Susanne Alkmar och nu finns jag med på liten över vikarier till alla dagis, förskolor och fritids i Bjärred. Så jag borde vara glad.

Om en timme har jag tid uppe på den nya vårdcentralen. Ska kolla upp varför jag är så svullen i min ena armhåla. Gjorde det en gång i sjuan också och då var det inget men nu känns det annorlunda... Det hjälper ju inte direkt att jag är hypokondriker heller. Har bestämt träff med Ina direkt efter så jag hoppas på att må bättre då!

Släktkalas

Publicerad 2009-06-28 14:16:19 i Vår,

Igår var nog första lördagskvällen på väldigt länge som jag var hemma med familjen. Pappa hade laddat ner (haha) "Vi hade i alla fall tur med vädret, igen" och jag kom i säng redan vid 11. Låg och läste ett tag och somnade sen som en stock. Märkte inte ens att Elias hörde av sig för första gången sen han åkt. Hoppas på att de har fått en bra plats. Vädret kan de ju i alla fall inte klaga på.

Om en timme är det dags för släktkalas här. Molly fyllde 17 får två veckor sen och på tisdag blir pappa 45 så snart kommer stora tjocka släkten hit för lite tårtbuffé och senare grillmat. Hoho.

Men först ska jag och Molly försöka ta ett tackkort för studenten. Det regnade ju hela dagen så det blev inte så fina bilder på mig då...

Vin och skitsnack

Publicerad 2009-06-27 14:11:12 i Vår,

Igår var en mysig kväll. Jag åkte in till stan vid 7tiden och mötte upp Line och Rebecka för att sedan köpa lite godis att ta med oss till Stina. Stina mötte oss på stationen i Eslöv tillsammans med den jävligt söta valpen Otto.
Kvällen spenderade vi med att dricka vin, äta godis, skratta och prata allvarligheter. Vi pratade alldeles för mycket om andar och skyddsänglar och jag hade tur att jag sov hos Elias på natten. Jag är otroligt lättskrämd.

Om ungefär 2 timmar åker Elias iväg till Roskilde men just nu sitter han på en konfirmation. Typiskt att jag inte får vara med honom de sista timmarna innan han sticker. Han är ju trots allt iväg drygt 10 dagar.
Jag kommer sakna honom, såklart. Men jag ska försöka fylla nästa vecka med en massa bra och nyttiga saker. Pappa fyller år på tisdag och sen tänkte jag ta mig ut till Blentarp till Anna nån natt.
Det ska nog gå.

Nu ska jag fortsätta städa skåpen i köket. Har man inget sommarjobb så gör man allt för att skrapa ihop lite småpengar. Hehe.

Två klockor är bättre än ett halsband

Publicerad 2009-06-26 15:07:53 i Vår,

Filmen var såklart likabra som jag mindes den. Mamma tyckte också att den var en av de bästa filmer hon hade sett.

Idag har jag hunnit göra en massa nyttiga och roliga saker. Satt och försökte få tag på damen från kommunen eftersom mitt papper har kommit nu. Efter ungefär 15 samtal fick jag äntligen tag på henne och jag ska dit på ett möte klockan 11 på måndag. Hoho.

Efter det körde jag med mamma och mia och släppte av mia i Lomma för att sedan köra direkt till Nova. Där lyckades jag byta ut ett (ursäkta) jättefult halsband jag fick av ett par kompisar till mamma på studenten. Tack vare den fina rean på Guldfynd lyckades jag få 2 klockor + 50 kronor i handen. Inte illa pinkat. Myckte bättre än att låta halsbandet bara ligga här hemma.


Upptäckte att den enda klockan satt på fel håll när jag lagt in bilden, haha!

När vi var färdiga med bytandet åkte vi in till stan för att framkalla mina foton från engångskameran jag använde på studenten och midsommar. Haha, de ser rent ut sagt förjävliga ut. Där är två bilder på mig och Elias på väg hem från tegners sittandes otroligt härliga och röda på bussen hem. Underifrån och allt, mums.

Nu sitter jag här med en vinbärs/banansmoothie som syrran kom in med till mig. Funderar på om jag ska skita i att städa rummet och lägga mig i solen istället, eller?

En utmattad torsdagskväll

Publicerad 2009-06-25 19:09:11 i Vår,

Pappret har kommit! Och såklart är det helt felfritt. Så nu har tydligen mamma ringt kvinnan som ringde mig i förrgår och sagt att nu kan jag jobba. Nu kan jag bara fortsätta hoppas...

Jag har varit lite okontaktbar de senaste dagarna.
I tisdags åkte vi som sagt ner och klippte oss (jag tror jag är nöjd, har knappt kollat mig i spegeln de senaste dagarna), senare till stranden, ännu senare åt vi middag hos farmor och senast åkte jag hem till Elias.
Igår, onsdag bestämde jag och Annas oss för att sticka till Lomma, så vi gav oss iväg på cyklarna och drog på oss brända kroppar och lite härlig träningsvärk. Även Ina kom ner en stund och gjorde oss sällskap och vaktade våra saker när vi tog oss ett dopp. Det var faktiskt ganska varmt i vattnen, kanske dit fler gånger?

På kvällen drog jag och Elias oss ner till stan och satte oss på Viggos tillsammans med Lina, Theo, Jacke och Julia och drack lite öl och snackade. Vid halv 1 däckade vi (läs jag) i sängen.

Idag, torsdag har jag krånglat en massa. När jag hade krånglat färdigt vid halv 3tiden drog jag med mig Anna hem hit till Bjärred och mötte upp Ina. Jag och Anna låg ett bra tag på luftmadrasserna i poolen tills vi blev hungriga och stack upp till Casa David och beställde Enchiladas, mums!
Nu har de dragit hem och jag väntar på att Mamma och Pappa ska äta upp så att vi kan sätta på Benjamin Button! :)

Snuvad på ett jobb, av min själv

Publicerad 2009-06-23 09:04:12 i Vår,

Åh, vad sur jag är på omständigheterna just nu. Fast samtidigt lite uppåt.

För ungefär en timme sen ringde min mobil och väckte mig. Tänkte först inte svara eftersom det var dolt nummer men jag gjorde det ändå. Vilken tur i oturen!
Jag blev erbjuden vikariat på Bjärreds dagis idag och imorgon. Tyvärr var jag tvungen att tacka nej eftersom mitt utdrag ur brottsregistret inte har kommit än. Så jag sa som det var och hon insåg att "nä, du får ju faktiskt inte jobba förrän du fått det..."

Hur typiskt är inte detta?! Bara för det kommer säkert pappersjäveln på torsdag...

Idag blir i alla fall en kul och händelserik dag. Klockan 11 har vi tid hos Agneta i Malmö för att klippa oss och sedan bär det av med hela familjen till stranden i Höllviken. Efter det sticker vi till Malmö igen och käkar middag hos farmor, mums.

STUDENTEN 2009

Publicerad 2009-06-22 12:26:22 i Vår,

Dags att börja bli aktiv igen nu när alla utom jag jobbar? Jag har ju faktiskt tiden.

Har kommit på att jag inte skrivit något om den hm, bästa dagen i mitt liv; studenten.
Kvällen innan var jag otroligt peppad men fredagen den 12 juni vaknade jag upp till en jävla storm.
Jag hängde ett tag inne på dmi.dk men insåg efter en timme att vi INTE kunde ha champagnefrukost i stadsparken som planerat. Som tur var erbjöd mina föräldrar oss att vara här.
Så efter x antal samtal samlades i princip hela klassen i vårt lilla vardagsrum med jordgubbar, mössor och champagne.

Här var vi till 1-tiden ungefär och sjöng, drack, skrev i mössor och visslade en jävla massa. En jävligt bra förmiddag helt enkelt och vi sket i regnet.
Eftersom det var storm ute blev det ingen runtdragande på stan utan vi åkte direkt till skolan och sattsade hårt på att störa alla bussarna istället.

När vi kom fram till skolan bjöds vi på en (för stunden) asgo lunch och lite lärartal. En fotografering klämdes också in.
När vi kommit tillbaka från matsalen hade lärarana förberett några låtar i musiksalen så de spelade och sjöng några klassiker som "Summer of 69" och nån Green Day-låt. MmM, det var lycka.
Till sist kom vi till det som i alla fall jag hade väntat på hela dagen; filmen som Johan hade gjort om oss.
Åh, den var så fin. Och den kommer snart komma hemskickad i ett kuvert hem hit...

Efter en allsång av "We are the champions" sprang vi äntlingen ut! Efter det här tänkte jag inte en enda gång på regnet förrän jag kom hem. Jag har faktiskt inget minne av att det regnade när jag kramade om alla släktingar och skrek halsen av mig på flaket. Men tydligen öste det ner, haha!

Hoppsan, detta inlägget har blivit liiiite för långt så resten av kvällen får jag snabbspola:

  • Mamma hämtade upp mig i en Mercedes och vi körde några extra varv runt kvarteret.
  • Jag välkomna alla, åt mat och öppnade presenter.
  • Vid 11 fick Anna och jag skjuts in till Tegners och jag dansade hela natten med Anna och Stina.
  • Vid 3 tog jag och Elias bussen hem och däckade i sängen.       


Härligt skitigt!


Studentmössor och allsång


När vi skulle gå till bussen i ösregnet


Lyckliga, nybakade studenjävlar


Mamma, pappa och jag

I 1

Publicerad 2009-06-18 19:40:18 i Vår,

Hihi, rolig rubrik. Men denna dagen har verkligen gått i ett.
Vaknade hos Elias imorse och var hemma här vid lunchtid. Sen dess har jag bara knetat. Först reklamen och sen fick jag ett ryck att städa huset för en hundring. En förjävla dålig timlön men vem bryr sig? Nu är här i alla fall jävligt rent och det är ju bra till imorgon. Hoho, midsommar.

Igår stack jag till Anna. Vi bestämde oss snabbt för att ta en pizza tillsammans och gå hem till Anna och dricka lite vin. Men vi fastnade framför tvn... (Pizzan blev uppäten och likaså vinet men ändå)
Onsdagskvällar framför tvn är guld värda.

Nej, nu är det nog dags att skrapa ihop lite mat ur kylskåpet och bänka mig framför "Unga mödrar" på femman. MmM, det är bra.

Dålig bloggare

Publicerad 2009-06-16 10:45:51 i Vår,

Jag har ju inte skrivit på en evighet, och egentligen borde jag inte skriva nu heller. Ska snart gå till bussen för att ta mig in till Malmö med Ina som ska klippa och färga håret. Får se om jag sitter med hos frisören hela tiden eller går en runda på stan.

Igår var jag med Elias, mamma, pappa och 2 av mina föräldrars kompisar och såg Änglar och Demoner. När vi kom ut från filmen var klockan bara halv 9 och helt ljust ute så vi mötte upp Theo och satte oss på Viggos och drack öl och käkade pommes. Ja, ni läste rätt, JAG drack ÖL.
Jag måste ju lära mig nån gång...

Idag tar jag studenten

Publicerad 2009-06-12 08:56:29 i Vår,

Och jag har lovat mig själv att detta jävla pissväder inte ska få förstöra min dag men det är svårt...
Har precis ringt runt till hela klassen för att få dem att komma till Bjärred istället för stadsparken, kommer ju vara omöjligt att vara där. Just nu orkar jag inte peppa upp mig bara....

Om en timme kommer folket, då ska varenda test i mitt hår vara lockigt!

Studenten närmar sig

Publicerad 2009-06-08 21:27:13 i Vår,

På fredag är det dags! Och jag börjar långsamt bli pepp när det dyker upp fler och fler saker här hemma som påminner mig. Här kommer ett litet axplock:


Vår 8 meter långa partytält som stått uppe i 2 dagar...



Fixade utstyrslar för Line och Inas student imorgon, Anna student på onsdag och till sist min student på fredag! :D



Min present från Elias föräldrar som jag redan fått eftersom de inte kan komma på fredag...



Till sist min lagom nerkylda skumpa till champangefrukosten på fredag!

Sådär ja, nu är jag redo.

Usch va jag är dålig

Publicerad 2009-06-06 18:14:28 i Vår,

Har ju inte skrivit något sen mitt dåliga inlägg i torsdags.
Men balen var som sagt mycket bättre än jag trodde. God mat, trevliga personer och fulla lärare, haha.
Jag hade verkligen inte bangat att göra om det.


Elias och jag som firade två år igår!

Ja, som bildtexten säger firade jag och Elias 2 år igår.
Vi bestämde oss för att bara gå på bio och inte köpa något speciellt.
Såklart fick jag ett par superfina örhängen från Pilgrim ändå (och elias fick en ram med tre foton och ett par solglasögon, haha)

Nu måste jag hjälpa mamma! Elias familj kommer hit på middag om 20 min!

En jävligt bra bal

Publicerad 2009-06-04 18:51:46 i Vår,

Balen igår var jättekul. Vädret lyckades hålla i sig så pass att det var strålande sol när vi minglade utanför trots att sydsvenskan lovat regn. Dessutom lyckades jag få bort min huvudvärk lagom tills kaffet serverades.
Lite senare ikväll, eller om någon dag så ska jag skriva ett bättre blogginlägg och lägga upp några fina bilder (för alla var ju så jävla stiliga!) men just nu måste jag nog gå och dö lite av trötthet och illamående.

Imorgon ska vi bara leka i skolan, en perfekt dag enligt mig!

Bal

Publicerad 2009-06-03 08:11:09 i Vår,

Och jag kan såklart inte sova längre än till klockan 7. Och jag kan knappast äta något heller.
Klockan 12 kommer Line och Ina och fram tills dess ska jag bara duscha av kroppen lite snabbt, håret sitter ju i flätor. Så vad fan ska jag göra tills dess?

Nagellack och värmeslag

Publicerad 2009-06-01 19:46:58 i Vår,

Först måste vi jag ju säga grattis till Ina! Den plutten fyller ju 19 såhär perfekt innan studenten och allt. Jag själv får vänta till hösten..

Idag har varit en rejält svettig dag. Har varit i skolan och gjort nästan ingenting. Fått reda på bordplaceringen till balen och sen var och solat med Anna. Hann även en sväng inom HM för att köpa nagellack till balen och ett par leggings på Vero Moda som jag velat ha ett tag. Jag har också hunnit hämta mitt nya pass och mitt ID! Det ser hemskt ut men jag orkar inte bry mig, vems pass ser bra ut egentligen?

Nu sitter jag och väntar på att Anders ska komma hit och lämna pengarna till flaket som han envisas med att lämna i sista minuten. Imorgon blir det möte med RentaFest och då ska jag betala en del pengar...


Grattis!

Om

Min profilbild

Nelly

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela