nellymoberg

Fredag - Krigarnelly

Publicerad 2009-01-30 16:40:14 i Vår,

Fredag och helg, igen! Förstår inte hur dagarna kan gå så snabbt...
Denna veckan måste jag påstå, har också varit en duktig vecka. I måndags gick jag på Yoga, i tisdags ringde jag och snackade med eventuellt jobb och igår lämnade jag in CV. Dagen avslutades brevid en Elias och då kan det ju inte bli bättre.

Idag har jag haft två lektioner varav den sista fick jag sluta en halvtimme tidigare eftersom jag var färdig med uppgiften och jag skulle iväg på "ett bråskande ärende". Jag börjar bli bra med att vara den enda i klassen som får gå tidigare...
I alla fall. Bussen hem till Bjärred tillsammans med Ina där vi traskade till banken och slukade våra gamla kort. Två pensionärer bakom oss undrade var vi höll på med och sa att de bara brukade klippa sina gamla kort. Ina informerade gubben att nu för tiden måste man antingen lämna in det eller sluka det så att det blir avmagnitiserat.
Hann även in på banken och skaffa ett nytt Bank ID eftersom jag dumt nog glömt bort mitt lösenord...

Ikväll ska jag in till Anna tillsammans med Line och Hanna och ha myskväll. Antingen kör vi på nyttigt tema eller så kör vi på att "Dö av fetma" (citat av min käre vän Line). Vilket det än blir så blir det säkert bra. Stannar natten hos Elias efter och är antagligen inte hemma förrän  söndag.

Ha en trevlig helg!



Min käre pojkvän vägrar skriva kärleksbrev till mig men ibland dyker det upp söta små rosa hjärt post -its.

Torsdag - Kan det vara så att jag är bäst?

Publicerad 2009-01-29 17:14:13 i Vår,

Stressigt imorse. Skoldagen var sådär, under förmiddagen svarade jag på 7 frågor om PAPPER sen satt jag mest och gjorde ingenting framför datorn. Jag kände mig fortfarande illamående efter min migrän men huvudvärken var i alla fall borta.

Efter lunch åkte vi som går kursen Grafisk Illustration till Kulturen och fick en guidad tur i Boktryckar-huset. Det gick på en timme och vi slutade nästan två timmar tidagare.
Väl hemma vid 3-tiden skrev jag ut mina CV och hängde med mormor och morfar upp till Borgeby och lämnade in dem. På Borgeby Kids and friends fick jag prata med ägaren till butiken och det verkar riktigt lovande. Efter att jag lämnat i mitt CV på Borgeby Skor gick jag omkring lite i skobutiken tillsammans med mormor och morfar och en anställd kallade in mig på hans kontor. I mitt CV hade jag skrivit att jag har Goda kunskaper i Photoshop och han behövde hjälp med att frilägga en sko till hemsidan. Så jag fick sätta mig ner där och försöka hjälpa honom.
Dock var det en nya Svensk version av Photoshop så det gick väl inte överdrivet bra. Vet inte riktigt om jag gjorde ett tillräckligt bra intryck...

Men i alla fall. Jag är bäst...! Och imorgon är det helg...!

Torsdag - hemvägen

Publicerad 2009-01-29 06:54:23 i Vår,

Jag skrev inte igår. Jag hade migrän, mådde piss och jag gick och sov vid halv 9.

Just nu sitter jag i Mollys säng och lyssnar på detektivbyrån. Klockan är tio i sju och om en halvtimme måste jag gå till bussen... Känner inte riktigt för att åka till skolan och prata/lära mig om papper en hel förmiddag. Som tur är ska vi till kulturen i eftermiddag vilket gör att vi slipper datorn och antagligen slutar tidigare.

Skriver mer senare!

Tisdag - Upprörd glad mage

Publicerad 2009-01-27 15:31:53 i Vår,

Tisdagar brukar vara härliga. Denna har inte gjort mig besviken än.
Skola under förmiddagen där jag mest lyssnade på Johan och försökte förstå CSS...
Efter skolan cyklade jag och Elias hem till honom, åt mat och mös en liten stund. Han är bäst...
Hade när jag tog bussen hem en jävla tur då Ina stod vid busshållplatsen. Vi lyckades få en plats längst fram och vid strax innan tre var jag hemma.

Eftersom jag planerar att ha råd med att åka utomlands i sommar måste jag skaffa ett jobb. Jag har skrivit ihop ett CV men jag har alltid haft problem med att ringa folk. Jag blir jättenervös och det känns som om hjärtat dunkar i magen. Jag är löjlig jag vet.
Tänkte försöka få ett jobb uppe i Borgeby och efter jag hade peppat mig ett tag ringde jag. Imorgon ska jag uppe och lämna det jävla CV:et. Håll tummarna för mig!

Nu känns det jättebra i magen och jag ska försöka få något gott i den.



Världens lyxigaste ställe...

Måndag - Helvetet kan vara en varm och mysig plats.

Publicerad 2009-01-26 20:40:45 i Vår,

Tredje inlägget idag! Känn dig inte dum Line :)

Tog bussen till skolan halv 2 tillsammans med Ina . Otroligt skönt att prata med någon och hon verkade gilla sommarplanerna. Kom till skolan, lämnade in ett arbete och hade religion i 75 min. Fick dessutom sluta en kvart tidigare!
"men det är bara för att det är du". Har Urban slutat hata mig? :O Var nog bara för att jag skrev som en jävel förra lektionen.

Tog bussen till friskis efter skolan. Yogan slutar aldrig förvåna en. Det nya passet började med att vi skulle dra in och knipa ihop ändtarmen... Slutade med lite meditation och jag som mest tycker sånt är trams börjar ändra uppfattning. Meditationen skulle göra att man blev klar i huvudet och kände energi i hela kroppen och just nu mår jag bäst och känner mig mest piggast om man jämför med tidigare under dagen.

Godnatt.

måndag - helvete 2

Publicerad 2009-01-26 11:11:34 i Vår,

Uppdaterar jag tillräckligt ofta nu Ina?
Fan, glömde sjukanmäla mig andra lektionen också. Tänkte att jag skulle sova i tjugo minuter och sen göra mig i ordning. Det gick ju inte så bra, vaknade en kvart innan bussen skulle gå och huvudet gjorde fortfarande ont. Har nu druckit Kaffe och kollat på två dokumentärer om Tyskland och Österike på UR. Yey!

Tänkte egentligen komma efter lunch men jag insåg att den lektionen kommer jag göra noll på eftersom jag redan är färdig med uppgiften och sattsar nu på att komma till den sista lektionen som börjar halv 3. Lyckad skoldag...
Förhoppningsvis går jag på Yoga efter så jag hinner känna mig lite duktig idag. Hoppas nu på att Ina tar samma buss som jag så jag får lite sällskap.

Håll tummarna för mitt huvud!

Måndag - helvete

Publicerad 2009-01-26 08:29:03 i Vår,

Att vakna med huvudvärk gör ju dagen till ett helvete redan från början. Gick upp, åt gröt, tog en huvudvärkstablett och gick och la mig igen. Nu börjar min första lektion om 3 min och jag mår fortfarande inte bra. Frågan är om jag ens hinner till min andra lektion. Fan.

Nu ska jag gå och ta en andra tablett och äta ännu mer frukost. Förhoppningsvis är jag i skolan efter lunch.

Söndag

Publicerad 2009-01-25 18:08:32 i Vår,

Tjugo i åtta igår tog jag, mimmi och klin tåget till Höör. Cassie hämtade oss på stationen och körde oss hem till Anna! Trevlig kväll även fast vi inte var så många och jag hade lite för lite glädjehöjare med mig. Vid tjugo över 11 vandrade jag och mimmi till tåget i kylan och väntade överlänge på ett tomt tåg. Varför går det alltid hundra gånger snabbare att gå på natten?
Mötte två pågvaskar på tåget som tyckte vi var toffliga men vi var glada ändå. Två biljettkontroller och ett tågtoalettbesök senare var vi i lund och jag somnade hos elias.

Idag har vi inte gjort något alls. Gick upp vid halv 12, läste, sov, spela buzz, köpte godis och åkte hem. Nu är klockan 6 och jag borde ta tag i mitt rum. Förstår inte hur det kan bli så "stökigt" på så kort tid. Jag vet att vissa nog hade skrattat om det sett mitt "stökiga" rum... Eftersom det egentligen inte alls är stökigt, men ändå. Jag är känslig och mår hundra gånger bättre psykiskt om mitt rum är städat. Måste mysa, brb.

Lördag - Vem går eldvakt för dig?

Publicerad 2009-01-24 13:02:53 i Vår,

Jag och Molly hade precis ett stort gräl om en klänning hon lovat att jag skulle få låna. Hon hade tydligen ändrat sig och jag blev cp-sur. Till slut gav hon upp; - Ta den jävla klänningen då, men då får du vara jävligt snäll mot mig i framtiden.
Jag tar upp klänningen ur hennes byrå och hon klämmer ur sig:
- Jasså, du menade DEN klänningen! Jag trodde du menade min nya nyårsklänning...
Allt de bråket på grund av ett missförstånd! Nu har jag i alla fall en klänning att ha på mig ikväll.

Ikväll ska Anna ha fest. Verkar inte som om det är så många som kommer så jag tycker lite synd om henne. Alla som skiter i att komma. Men det kan bli trevligt ändå!
Först ska jag till Elias och leka lite. Snart hämtar han mig.
Måste knata.

Fredag - Larger than life

Publicerad 2009-01-23 17:32:06 i Vår,

Herregud vad fredagar är bättre än torsdagar. Efter jag skrivit inlägget igår tog jag mig i kragen, duschade länge och noga, städade rummet, mailade min praoplats, målade naglarna, gjorde reklamen och allt kändes bättre. Dessutom dök Elias upp vid strax efter 9 och sov här.

Alltså kunde inte dagen börjat bättre. Det var sovmorgon och Elias hade världens sötaste morgonfrilla. Den korta skoldagen gick bra; jag hann PRECIS färdigt med alla PS-labbarna, det var god lunch och trots att den inte var så vidare bra så lyckades jag i alla fall blir klar med artikeln till Andreas i tid. Wiho!
Nu för tiden bryr jag mig inte om jag får G,Vg eller Mvg, så länge jag inte har några rester är jag nöjd.

När vi slutade vid 2 tog jag bussen in till stan och fikade med Anna och Line. Hann även in en sväng på HM där Anna köpte en ny BH (Känns som Anna alltid handlar nya underkläder när jag är med henne...)
Tror att jag själv måste vänta med att handla nya kläder. Jag fick min lön idag men denna månaden ligger den på futtiga 600/700 kr, så jag väntar.

Vi började snacka om resor under fikat. Hade varit kul att åka iväg någonstanns bara vi tjejer och dessutom vill jag åka någonstanns med Elias också. Plus Siesta! Ge mig ett välbetalt jobb? Eller en lottovinst...

Jag, Line, David och Ina (!) tog bussen hem vid halv 5 och nu sitter jag här. Senare kommer Ina hit för att glo lite på Lets Dance och äta grönsaker... mysigt!
Därför måste jag nog hänga med pappa upp till Ica för att införskaffa detta (o)nyttigheter och pappa vill att jag ska köra...
Jag vill egentligen inte köra över Ica, lyckas alltid få motorstopp vid rödljusen men antar att jag måste lära mig. Körkortet känns långt bort...

Torsdag - dåliga, dåliga Mellx.

Publicerad 2009-01-22 13:43:57 i Vår,

Torsdag ännu en gång och alldeles för längesen jag uppdaterade. Inget nämnvärt viktigt har hänt under de senaste dagarna. I måndags blev både jag och ina dumpade av våra träningspartners så vi drog på Ki-box och svettades.
I tisdags följde jag med elias till malmö för att gå på praktikplatsintervju och vi hann även med en sväng på stan. 75% rea är inte fel...
Igår dumpade min träningspartner mig för andra gången i rad (jag tackar henne lite i det tysta) så jag åkte till elias istället och somnade ovanligt tidigt.
Idag kände jag att klara hela dagen var omöjligt och jag åkte hem efter lunch. Mimmi ångrade sig och följde även hon med på bussen hem. Nu sitter jag här och är sjukt sömnig. Har ingen ork till någonting. Tog många krafter att sätta sig här...

Ciao.

Söndag

Publicerad 2009-01-18 12:19:31 i Vår,

Snabb uppdatering av de senaste dagarna. Elias står i duschen och snart kommer hans släkt hit.

I fredags chillade jag, ina, stina och rebecka otroligt mycket på EH. Alltid lika mysigt att snacka en massa skit. På kvällen var det dags för bio "Benjamins Buttons otroliga liv" tillsammans med Ina, Hanna och två av Inas kompisar. Trots att filmen var drygt 3 timmar lång är den verkligen värd att se. Väldigt vacker och speciell. Tur som vi hade körde Hanna både in och hem och jag var i säng vid 1-tiden.

Igår, Lördag knatade jag som fan under förmiddagen och vid 2-tiden övningskörde jag till Mormor och Morfar, fikade i en kvart och övningskörde sen hem till Elias. Hela familjen åkte in till Malmö för att käka på restaurang och vid klockan 18:00 började "Jesus Christ superstar". Färgsprakande musikal... Ola Salo var jävligt duktig men Judas var snäppet snyggare...

Idag ska vi fira Elias Mormor så släkten kommer hit och käkar mat strax. Hoppas jag hinner borsta håret...

Ciao.

Torsdag

Publicerad 2009-01-15 22:42:34 i Vår,

Seg på att skriva - igen. Blir så när skolan kommer igång. Under dagarna dör man lite och när man kommer hem är man så trött av allt döande att man dör lite till. Sover mest. Och tränar lite.

Denna veckan bestämde jag mig för att vara duktig. Jag har segat otroligt mycket under lovat och jag skulle börja vara sattsig i måndes. Ni vet, komma igång med skolan, träningen och vara allmänt duktig hemma.
Vet inte om jag lyckats... Men jag har i alla fall hunnit detta:

  • Kibox-träning med Line i måndes. Vi var otroligt peppade för att vara en måndagskväll mellan 19:30 och 21:00
  • Lagade mat till familjen i tisdes. Knatade runt i köket men lyckades fixa thaikyckling med wokade grönsaker och ris.
  • Mailade min praoplats angående påsklovets röda dagar. En kusin ska födas i Stockholm snart och vi planerar att åka upp dit då...
  • Kiyoga-träning i onsdes. Nytt pass och många nya ansikten, skönt! Jag tränade dessutom i mina långkalsonger...
  • Har börjat skriva på mitt CV! Tänkte försökte skrapa ihop till ett jobb någon gång under våren. Får väl se hur det blir med det...

Så, vad tycker ni? Bättre än förra veckan i alla fall. I helgen blir det bio, musikal och kalas. Trevligt värre!

Ciao.

fretag

Publicerad 2009-01-09 17:19:05 i Vår,

Dåligt av mig att jag inte har skrivit något sen torsdags, förra veckan. Men jag har varit upptagen, eller i alla fall distraherad.

I lördags natt åkte min familj iväg till idre och lämnade mig och elias ensamma i huset. Så söndag till onsdagkväll har vi varit med varandra 24 7 och tagit det lugnt. Vi har handlat, shoppat och sett en jävla massa på tv. I måndagskväll bjöd vi in Line och David på Majssoppa och hade en trevlig kväll med spel och ännu mer tv-tittande.

I onsdagskväll åkte vi hem till Elias och sov två nätter eftersom skolan börjat ^^
Idag, fredag, är jag tillbaka ensam i Bjärred och har slitit som en gnu med att handla mat till ikväll.
Det är jobbigt att vara vuxen, att skriva inköpslistor, diska och HANDLA. Mat är dyrt.

Nu måste jag knata och städa rummet lite, snart kommer tjejerna hit för tjejkväll!

Ciao.

Torsdag - dagen EFTER nyår

Publicerad 2009-01-01 22:50:12 i Vår,

Alltså det här med nyårsafton. Överskattat? Nja.
Det är i alla fall för mycket press. Man vill alltid få den bästa och mest perfekta nyårsafton och man ska träffa alla sina kompisar och vara lycklig när det nya året börjar. Och sen ska det alltid vara bättre än förra gången. Ibland går det bara inte.

Nyårsafton för mig började i alla fall hemma hos Anna. Där hjälpte jag Anna och Martin att laga mat och vid 6 - halv 7 ramlade Ina, Hanna, Line och David in. Det var en jättetrevlig middag och bra start på kvällen även fast jag saknade min stilige pojkvän. Vid tio var vi smått mätta, lulliga och uttråkade och stack hem till Annas kompis lillebror som hade en liten tillställning med 15-åringar som skrek till boten Anna. David hade dragit vidare, Anna och Martin trivdes men Ina och Line mådde illa och jag kände att jag helt enkelt inte ville vara där. Så vid 11 tog Ina och Line en långpromenad och jag tog cykeln och cyklade till Jackeman. Och det var så jävla kallt. Tunna strumpbyxor en kall natt i december är ingen höjdare.

Hemma hos Jackeman fanns det en hög med killar. Typ Elias, Theo, Hugo och Oskar. Plus extra. Kändes 100 gånger trevligare där. Innan 12 begav vi oss till Lundagård och jag försökte förgäves få tag på Line och de andra. Omöjligt.
Jag firade i alla fall 12slaget med Elias och det var huvudsaken på mitt nyår.

När raketerna tog slut var det meningen att vi skulle dra vidare till Lines storebrors kompis fest men Anna bangade och efter en jävla massa om och men gick jag och elias hem. Jag hade smått ont i huvudet, frös som en jävla gnu, hade en pojkvän som inte ville med och var allmänt opepp. Jag vet inte om jag ångrar det nu. Men jag ber i alla fall om ursäkt till Line, Ina och Johan som kallade mig för ett kvinnligt könsorgan (han såg dock inte så arg ut när han sa det )

Jag kan inte påstå att mitt nyår blev misslyckat... men allting var så mycket enklare förra året. Detta året fick jag träffa mina gamla kompisar, min pojkvän och några få från klassen. Men jag saknade de andra tjejerna och nu såhär efter när man ser hur kul de verkar ha haft det mår jag lite dåligt. Bara som en konstig klump i magen, men ändå. Hoppas vi samlar ihop hela klassen någon gång snart. Jag är verkligen i behov av lite lycklig allsång.

Ursäkta det långa inlägget folks.

Hoppas på tjejkväll imorgon, fredag. Ciao och GOTT NYTT ÅR!

Om

Min profilbild

Nelly

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela