nellymoberg

Tisdag - dagen innan nyår

Publicerad 2008-12-30 10:56:29 i Vår,

Snabbsumé av de senaste dagarna:

I Lördags traskade jag och Line runt på Nova och letade klänning till mig. Hittade till slut en på HM för 98 spänn. Lekte på kvällen med Line och Ina och kollade på en jävla komplicerad film med storebröderna Flank. Fick en fin film av mina favoriter! Lånade ännu en klänning till nyår. Nu vet jag inte vilken jag ska ta ^^

I Söndags åkte mamma och jag till Ikea, köpte lakan och åt korv och glass. Mamma skjutsade mig in till Elias och vi snabbade oss hem till Anna och drog med oss lite mat från Mc på vägen. Väl hos Anna väntade Line, David och Martin med ännu mer hämtmat. Vi spelade Alias, Rappakalja och hade det allmänt trevligt.
Jag och Elias stack hem vid 10 och kollade på en film.

Igår vaknade jag hos Elias och vi bestämde oss för att gå ner till stan. Elias hittade ett par jeans på HM för 400 och efter en jävla massa provande hittade jag en strapless bh till nyår.
Mamma hämtade mig vid 7 på kvällen och efter att jag och Line struntat i den planerade Kiboxen tog vi en promenad och jag somnade tidigt i mina nya fina lakan.

Idag ska jag gå på klockan 1-bio med familjen Widerdal och ska snart ta bussen in till stan och hitta några fina trosor.

Imorgon är det nyår så ikväll ska jag ta det riktigt lugnt. Ciao.

Lortag

Publicerad 2008-12-27 10:59:37 i Vår,

Igår fyllde Mia 13 år. Grattis grattis! Jag och Molly hade köpt ett par trosor och en väska till henne men hon blev nog mest nöjd med elgitarren Mamma och Pappa gav henne. Medan hon spelade på den hela förmiddagen stack jag, mamma och Molly till Center Syd och bytte några julklappar. Jag bytte mitt USB-minne mot en parfym och fick 30 spänn över (!) Yey. För de pengarna tänkte jag köpa en vattenflaska från Friskis (Den kostar väl 30 Ina?).
På måndag hoppas jag att någon följer med mig på Kibox.

I alla fall. Vi bytte julklappar och städade och vid 3 kom  Elias hit. Vi tog en lång promenad (!) nere vid havet och klockan 5 kom stora tjocka släkten. Vi åt smörgås-, gröt- och prinsesstårta och tittade på körslaget. När alla hade gått hem vid 10-tiden och jag hade utvecklat en huvudvärk däckade jag i sängen.

Sov dåligt inatt och klockan 7 vaknade jag av den jävla huvudvärken som aldrig vill gå över. Har ätit 1 ipren, 1 naproxen, 1 Pronaxen och en skvätt surt kaffe (Nu kommer Line bli sur på mig för att jag har blandat piller). Huvudsaken är att jag nu nästan mår bra och är redo för lite shopping med henne!

Nu ska jag föna färdigt mitt hår. Ciao!

Torsdag - Slutet?

Publicerad 2008-12-25 22:13:03 i Vår,

Dagen efter Julafton och man känner sig sådär...tom. Så kände jag i alla fall imorse.

Gårdagen var bra. Vaknade alldeles för tidigt och vi systrar öppnade våra strumpor. En Björn Gustavsson DVD, raggsockor och en stor låda Geisha. Segade under förmiddag och vid halv ett satte vi oss i bilen och JAG körde familjen hela vägen till Mormor. Detta året var det dags för den stora släkten. Dukat för 22 men på grund av vinterkräksjuka var vi bara 20 vid bordet.
Fy fan att må dåligt på Julafton.
Annars var kvällen mest som vanligt. Istället för dans runt granen och långdans över Mormor och Morfars säng tog vi ett varv runt kvarteret och avslutade med en långdans runt grannen Sveas hus. Deras miner i fönsterna var oslagbara!

Tomten kom vid halv 7-tiden och även fast jag redan då började känna av tomheten samlade jag på mig en del.
Presentkort, nagellack, lakan, tidningsprenumerationer, sminkattiraljer, böcker, minnekort och dylikt. Även fast jag knappt önskat mig något. Och mina julklappar blev uppskattade (verkade så i alla fall)

Efter en massa mat, skratt och tävlingar körde familjen och släppte av mig hos Elias. Där åt vi gröt och öppnade ännu mer julklappar. Även där samlade jag ihop en del; 2 böcker, lite smink, trosor (som Elias dock inte vågat köpa ensam än!) och lite choklad. Allt som allt en bra skörd om jag får göra en del småändringar. (Som ett dubbelköp av en speciell bok, ett fel lakan och ett oönskat USB-minne som ska bytas mot en parfym)
Mjo, jag är materialist.

Men nu är jag trött på släkt och mys. Har gått omkring och gjort ingenting de senaste dagarna och det var nästan en hel vecka sen jag träffade Line, Ina och resten av mina vänner. Måste fixas snarast, jag saknar dem!

Nu ska jag sätta mig och kolla på deckare med familjen och äta ännu mer choklad.

Ciao.

Julafton

Publicerad 2008-12-24 11:39:41 i Vår,

Stör mig en aning på att mitt förra inlägg är puts väck.
Men det är ju jul så va fan.

Sitter här med strumpbyxor, morgonrock och uppsatt hår. Snart är det dags att dra på sig klänningen och sticka till mormor. Hoppas att ni får en trevlig julafton!

Måste bara säga att jag tror att jag börjar bli vuxen. Jag kan ärligt säga att det jag mest ser fram emot idag är att se när de andra öppnar sina julklappar. Alltså de som jag har köpt. Jag har inte önskat mig något speciellt själv och därför känns det roligare att se om de andra blir glada för mina. Man brukar ju tänka så "Det är roligast att ge" medan man innerst inne tycker att det är roligast att få julklappar själv, men i år är det faktiskt annorlunda.
Kanske för att mina julklappar till Molly, Mia, Mamma, Pappa och älskling är så fina.

Nej, nu måste jag knata.

Ciao! Och fucking feliz navidad.

Tisdag - 23 december

Publicerad 2008-12-23 12:43:49 i Vår,

Dagarna har gått snabbt sen i lördags. Trots att jag knappt gjort något.
Sov hos Elias i lördagskväll och familjen hämtade mig vid 3 på söndag och vi körde direkt till farmor.
Firade jul där med farmor, Lasse och mina småkusiner. Det var mysigt och jag samlade i alla fall på mig ett nagellack, ett par strumpbyxor, en sjal, ett par svarta vantar och en egen stor resväska. Och såklart tomten Walter hade gjort till mig på Mulle. Så söt.

Igår, Måndag, var jag jätteseg. Städade och dylikt under förmiddagen och hade planerat att dra mig ut i Bjärred under eftermiddagen men eftersom Line och Ina alltid ska hålla på med hemlisar följde jag med Mamma och Molly till Lomma istället. Lånade en bok på det nya biblioteket, köpte ingredienser till julgodis och övingskörde hem! Äntligen börjar jag komma igång riktigt med körandet. Kanske kommer ta körkort i alla fall.

Igårkväll kom Elias hit och vid gjorde en massa julgodis och somnade tidigt (Enligt Elias).

Alla verkar vara upptagna idag så jag får väl läsa tills det blir julafton!

Ciao.

Lördag

Publicerad 2008-12-20 16:12:17 i Vår,

Igår var jäkligt trevligt. Jag, Anna och Hanna var hemma hos line och drack vin och spelade Alias. Det var en jämn kamp men vid målsnöret rusade Anna och Line förbi. Måste göras om!

Idag känns inget bra. Jag är lite småsur och trött och just nu har jag tårar i ögonen för ingenting.
Eller ja.

Om 1 timme tar jag bussjäveln till Elias.

Ciao.

Fredag - Jullov

Publicerad 2008-12-19 15:36:47 i Vår,

Hos tandläkaren gick det helt okej. Jag hade 3 början till hål men tydligen har jag haft de i 3 år så jag tror inte att de kommer utveckla sig till riktiga hål om jag inte börjar överkonsumera sötsaker.
Var klar vid strax innan 12 och åkte till skolan och gjorde färdigt våran dokumentär.

Igår var en otroligt seg dag. Vi målade julkort på förmiddagen och efter strejkade jag och tog bussen in till stan. Där träffade jag på Hanna, Ina och Anna och vi gick runt lite och kollade på julklappar.

Idag, fredag, har jag köpt min näst sista julklapp! Efter skolavslutningen där vår klassföreståndare delade ut en massa zoo-askar (internt) åkte vi in till stan och käkade. Kom hem för en liten stund sen och nu har jag precis varit uppe på ICA och köpt mer inslagspapper. Nu ska jag ta fram sax och tejp och fixa det sista!

Ikväll ska jag till Line med Anna och kanske fler. Det blir chill/vin/spel-kväll. Mysig avslutning!

Ciao.

Tisdag - Lång dag

Publicerad 2008-12-16 22:33:44 i Vår,

Idag har det känts mycket bättre. Förmiddag i skolan och efter en kummel-lunch (vafan?) satte Jag, Mimmi och Affes oss i klipprummet och började klippa våran dokumentär. Det var segt, så vid strax innan två hämtade Affe bilen på KG och körde oss hem. Skulle kunna vänja mig vid att åka bil hem varje dag. Hade varit jävligt skönt med körkort, egen bil och en massa parkeringspengar... (Hutlösa priser på parkeringsplatsen utanför skolan!)

Hemma vid 2 och chillade otroligt mycket. Slog in julklappar och efter maten åkte Jag, Mamma och Mia till CenterSyd och införskaffade ännu fler.

Imorgon ska jag till tandläkarn. Skulle ju kunna påstå att jag är lite rädd. Brukar inte bli nervös eftersom jag ALDRIG har hål men nu känns det annorlunda. Jag har inte varit hos tandläkarn sen Juni 2006 och det känns inte bra...
Tar i alla fall mig en välförtjänt sovmorgon eftersom jag inte ska vara där förren 11:15. Orkar inte flänga till skolan och tillbaka. Ska man till tandläkarn måste man ju belöna sig själv, eller hur?

Efter det sticker jag till skolan och gör det sista med dokumentären.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kanske orka öppna en ny bok. Om jag inte somnar först det vill säga.

Gonatt!

Måndag - Jag är skoltrött

Publicerad 2008-12-15 18:41:24 i Vår,

Sleten dag idag. Elias sov hos mig och jag ville verkligen inte gå upp imorse. Skoldagen kändes dålig, jag blev trött i huvudet ganska tidigt på dagen och huvudvärken kom strax efter lunch. Jag är riktigt skoltrött nu, jag orkar verkligen inte göra något på lektionerna utan den här dagen har jag bara väntat ut tiden. Plus detta kan jag inte hjälpa att känna mig mer och mer ensam i klassen. Det känns som om alla har en speciell plats förrutom mig. Ibland kan jag inte låta bli att undra om någon hade saknat mig på riktigt om jag inte vore där. Och om det hade varit annorlunda om jag inte varit tillsammans med Elias. Är det här vinterångesten som sätter in eller har mitt huvud rätt?
Jag vill bara ha lov och sova nu.

Vid halv 4 stack jag i alla fall ifrån religionen och tog 6:an upp till Sparta. Jag, Molly och Mia tog våra sista Gardasil-sprutor.  Ingen livmoderhalscancer eller kondylom för mig inte, som Mimmi sa ^^

Någon som känner för att bjuda till fest (jävla uttryck) på fredag eller lördag och lyfta mig ur detta svarta hål? hehe.

Ciao.

Lördag - Lucia Movie night

Publicerad 2008-12-13 19:08:25 i Vår,

Nu är jag trött.

Line och jag fick skjuts in av Pappa igårkväll vid 11 efter en eftermiddag med line, ina och anna.
Vi mötte upp klasskamrater på BK och sedan begav vi oss till SF. Första filmen började 00:15, har för mig att den hette något med "Miri and Zach make a porno". Härligt omogen och okomplicerad film som var lätt att hålla sig vaken till. Den andra filmen var "Yes Man" med  Jim Carrey och tredje filmen var den svenska filmen "Allt flyter" som handlade om ett manligt konstsims lag. Alla filmerna var perfekta när man var trött, eftersom de verkligen inte var komplicerade.
Måste påstå att jag är väldigt stolt över mig själv som inte somnade! Även fast Line fick kolla till mig ibland.

Sista filmen slutade tio i 7 och Elias mötte mig och vi sov resten av dagen. Mysigt.
Ikväll ska jag verkligen inte göra någonting, Mia kollar på Harry Potter så kanske sätter mig där och somnar.

Imorgon ska vi fixa julgran! :D

Ciao.

Tisdag

Publicerad 2008-12-09 19:47:53 i Vår,

Lördags var trevligt. Och söndags också. Jag var med Mamma och Molly på julmarknad i Björnstorp och bakade lussekatter. Ett besök hos mormor och morfar hann jag också med. Myssöndag.

Igår var det måndag och det var för omväxlingsskull en bra sådan. Jag klarade mig genom skoldagen utan huvudvärk (riktigt duktigt gjort av mig på en måndag). Efter religionen där jag för en gångs skull inte känner mig stressad åkte jag till friskis och gick på ännu ett yogapass. Märks att jag har varit där ett antal gången nu. Tränaren känner igen mig och jag låg först på solhälsningen hela tiden^^ Dock hade jag lite ont i ryggen.
På bussen hem väntade Elias på mig och vi åkte hem till Bjärred och tittade mest på tv hela kvällen.

Idag har också varit lugnt. Slutade kvart i 12 men stannade på skolan till klockan två och klippte med Mimmi till våran dokumentär som ska vara inne nästa vecka. Efter skolan mötte jag Molly i stan och vi tog bussen till Nova och införskaffade en jävla massa julklappar. Nu har jag hunnit se en konstig fransk/engelsk film om kärlek och klockan är inte ens åtta!

Nästa onsdag ska jag till tandläkarn för första gången på 2½ år. Önska mig lycka till....

Ciao.

Lördag

Publicerad 2008-12-06 16:16:05 i Vår,

Enligt den här bloggen har veckan bara en vardag. Låter ju skönt.
Eller så har de senaste dagarna varit så stressiga att jag prioriterat bort bloggandet.

Tisdag var det tv hos elias.
Onsdag var det huvudvärk från klockan 14.00 - morgon dagen efter. Jag låg och halvsov HELA eftermiddagen/kvällen.
Torsdag var det elias, reklam och julkort.
Fredag var det Center Syd med Mimmi, Klin och Wardh och senare Elias.

Vi firade ju faktiskt 1,5 år igår och även fast vi inte firade det så värst så var det en mysig fredagskväll. Vi (läs jag) somnade tidigt och tog det lugnt imorse.
Annars har dagen varit oerhårt slitsam. Mamma hämtade mig hos Elias vid halv 12, jag övningskörde hela vägen hem som omväxling och kände mig jävligt stolt över mig själv.
Sen vi kom hem har jag städat rummet, käkat lunch, gått ut med reklamen (ledig dag imorgon, wiho), diskat, bakat havreflarn och hunnit kolla på ett avsnitt av Gossip girl.
Jag har t.o.m börjat på mitt andra kapitel till projektarbetet.

Nu känner jag att jag har varit tillräckligt duktig för en hel vecka. Kanske hinner läsa lite innan Elias familj kommer hit?
Eller så tvingar mamma mig att städa, laga mat eller duka.
Snarare det senaste.

Ciao.

tistag

Publicerad 2008-12-02 17:21:52 i Vår,

Förstår egentligen inte varför jag orkar skriva blogg när jag suttit vid datorn HELA DAGEN i skolan. Jag, Mimmi och Erika har varit supereffektiva (läs, relativt duktiga) och hållt vår egensatta deadline och blivit färdig med kampanjseriens tryckta saker. Wo.

Igår kändes som en bra dag, jag lämnade knappt klassrummet på hela dagen, åt t.o.m lunch där inne eftersom skolmatsalen bjöd på panerad alaskafilé och dillslungad potatis (ingen höjdare). Det blev bagge till lunch, neger och kaffe innan föreläsningen och en liten pommes med Mimmi, Rebecka och Wardh innan jag tog 5:an till friskis och gick på yoga.

I söndags var mysigt, jag kom till en smått full Elias lördagskväll vid halv 1 och stannade där tills 4 i söndags. Vi gick runt i stan och jag köpte mina första julklappar! Förundras av mig själv och min påhittighet av olika inslagningar.

Nu sitter jag och väntar på bakad potatis och sen ska jag kasta mig på bussen till Elias och spendera kvällen med att kolla på Tv! :D Det är tradition på tisdagar med Ugly Betty, Desperate Housewifes och kanske lite Old Christine.

Gonatt!

Imorgon blir det förhoppningsvis danspasset med Molly och Alexandra. Ina, hör av dig om ni/du ska med!

Om

Min profilbild

Nelly

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela