nellymoberg

Lortag

Publicerad 2008-11-29 16:40:57 i Vår,

Slitig dag.

Hade kvalitetstid med Ina och Line igår. Mycket trevligt! Jag och ina traskade hem vid halv 12 då mitt ben helt plötsligt dog. Hade under kvällen haft värk i benet i mitt högra ben och när vi vandrade den korta biten från Line hem till mig protesterade det så mycket att jag egentligen ville sätta mig ner och gråta.
När jag kom hem tog jag en alvedon en sömntablett och la upp benen på x antal kuddar. I morse var värken PUTS VÄCK.

Så jag knatade ut med reklamen en dag tidigare och hann precis färdigt innan det började ösregna :D Jag känner mig stolt över mig själv. Resten av dagen har jag mest slitit. Tjänade 50 kr på att städa badrummet och toaletten, hjälpt mamma att torka golvet i hallen, flyttat möbler och satt upp min julstjärna! :D Den är så vacker så jag blir tårögd.

Ikväll ska jag laga mat med min forna väninna Line. Och kanske Ina! Ikväll ska jag sova hos bebis och gå på skyltsöndag imorgon.

Ciao.

Montag

Publicerad 2008-11-24 21:36:31 i Vår,

Reagerade konstigt imorse. Antar att man inte alltid orkar vara den starka, tråkiga mig.

Sov hos Elias inatt, vi var otroliga tvnördar. Tv från 19.00 till 23.55. Gossip Girl, Ensam mamma söker och Davincikoden. Hoho! Riktigt stolt över att jag orkar vara uppe så länge. Sen behöver jag ju inte nämna att jag slocknade direkt när jag la mig i sängen.

Lämnade in min självbiografi i fredags. Började fundera över hur jag beskrev min ofrivilliga veckoplanering.
jag kan inte hjälpa det. Jag vet redan vad jag tänker göra denna veckan. Idag blev det ingen träning så på onsdag blir det förhoppningsvis antingen kibox eller danspasset, pallar bara yoga varannan vecka ^^
På fredag tänkte jag spendera tid men mina kära vänner Ina och Line. De vet dock inte om det! haha.
På lördag tänkte jag tjäna ihop mitt leverna lite tidigare än vanlig. Kanske hände något hos Anna på kvällen så då sover jag ju såklart hos Elias.
På söndag är det skyltsöndag i Lund så jag tänkte mysa hela dagen i stan.

Är jag pinsam? Kan inte hjälpa det.

Ciao.

Söndag

Publicerad 2008-11-23 10:40:22 i Vår,

Det är halt ute. Kul. Jag kommer bryta lårbenshalsen om jag går ut.
Kul då att jag varje söndagförmiddag måste ta mig ut på en en och en halvtimmes promenad för att tjäna ihop till mitt lilla leverne. Håll tummarna för mig. Nu ska jag slava.

Ciao.

Förresten, när tänker någon hjälpa mig att få rätt på denna jävligt fula blogg? Multimedia A kan ju ta sig.

Lördag i idyllen

Publicerad 2008-11-22 15:13:56 i Vår,

Det är vackert ute.
Och det är lite tragiskt att jag inte varit ute än idag (om de 10 stegen utanför dörren i morse räknas) och fortfarande går runt i pyjamas. Men jag mår kasst.
Inte överdrivet, men det känns lite som om magsäcken hänger utanför och mitt huvud är tungt som ett bowlingklot eller dylikt. Men det var en trevlig fest igår! Saknade dock spontanallsången som brukar dyka upp på klassens fester. Men man får ju anpassa sig och le. Elias och jag var pussys och gick hem vid halv 1.

Nu ska jag fortsätta dega. Möjligtvis orkar jag måla naglarna senare idag. Men ja, ha inte för höga förhoppningar.

Ciao.

Och grattis igen line!

Evighetsmåndag

Publicerad 2008-11-17 20:14:51 i Vår,

Jag har ont i halsen. Men jag klarar mig.

Helgen har varit mysig. Tjejkväll i fredags med tacos, vin och allt som hör där till. Mycket trevligt och jag sov hos älskling.
Var seg på lördag, hade ont i ryggen, i huvudet, i magen och såklart i halsen. Men vi lyckades plugga, äta, sova och städa lite ändå. Vid 8 åkte vi ut till södra Sandby och Nyströms och Davids fest. Det var trevligt ett tag men efter att jag dött av längtan efter Cheese balls åkte vi tillbaka till Lund och nattluckan på Shell. Kolla på film och däckade.
Igår kom jag hem och gjorde en massa sysslor och pluggade och bara segade som man gör på en söndag.

Idag gick jag efter skolan på yoga och nu sitter jag här allmänt seg. Klockan är redan kvart över 8 så jag lär nog inte hinna något annat idag än tv. hoho.

På onsdag fyller Line år! :D

Ciao.

Framtiden känns inte så långt fram

Publicerad 2008-11-12 21:31:30 i Vår,

Idag har jag beställt min studentmössa! Lite efter alla andra men mina föräldrar är snåla och jag tänker inte betala själv.
Klarar mig utan  SPECIAL PENNA SOM GÖR ATT NAMNSKRIFTERNA BLIR KVAR I MÖSSAN(!!!!!) en champangeglas och en tröja. Det handlar ju trots allt om en dag. 551 riksdaler blev det totalt.

Tränat har jag också gjort. Blev danspasset med molly, line och alexandra och det var stundtals roligt, stundtals förvirrande, men jag svettades, och då är det väl positivt?

Nu ska jag borsta tänderna och lägga mig i sängen och läsa, ciao.

Skänker en liten tanke till Mimmi idag och alla som var på festen i lördags! Speciellt till mimmigomman.

Ciao.

Om man ändå tonåren varade i en evighet och man hade modet

Publicerad 2008-11-05 17:50:37 i Vår,

Träningen i måndags var kul, iaf till sista halvtimmen när jag började må illa. Jag kunde inte slå utan att känna mig spyfärdig och sista övningen fick jag sitta ner på en stor mits och pusta. Har aldrig hänt innan på samma pass så det kändes konstigt. Som tur var slapp vi bussen hem och pappa hämtade oss.

Igår var en mysig dag. Slutade kvart i 12 och  cyklade hem till Elias där vi åt nudlar och mös. Tog bussen in till stan vid halv 3tiden och mötte molly. Vi införskaffade förnödenheter så som toffsar, klämmor och nytt puder, sånt som man aldrig pallar lägga pengar på. På kvällen var den en välförtjänt tvkväll, vänner, Uggly Betty och Desperate Housewives. Varför bryta ett vinnande tisdagskoncept?

Idag slutade vi också tidigare, så vid halv  2 stack vi in till stan och väntade på klin som VÄNTADE på att få uppkollat sin tungpiercing. Efter det tog jag, Mimmi, Klin och Anna bussen till Malmö och triangeln. Även Anna kollade upp sin tungpiercing och Mimmi blev sugen på att pierca septum, som jag i hemlighet velat göra ett tag.
Men jag är alldeles för  feg men fick  för en liten stund för mig att det kunde väl inte vara så farligt. Sen kom jag tillbaka till min värld och insåg att jag faktiskt tar studenten till våren och att jag sen ska ut i arbetslivet och knata.
Då vill jag inte springa runt med en ring i näsan som en tjur och jag känner verkligen inte för att sitta där på släktmiddagar och hos elias föräldrar och känna mig iaktagen.

Så nej, kanske om jag varit lite yngre när jag kommit på det, haft modet och haft ett par mer förstående föräldrar.
Typiskt att man fyller 18 just när man fyller 18, när man redan blivit vuxen och det är för sent...

Nu ska jag snart ge mig iväg och gå på ett yogapass och sen ska jag hem till elias och sova så jävla mycket.

Ciao

Dödens måndag

Publicerad 2008-11-03 18:15:43 i Vår,

Måndag igen. Efter ett alldeles för kort lov och födelsedag.

För att sammanfatta dagar sen förra gången jag skrev.
Torsdagen spenderades med Mimmi, Stina, Rebban och en nypiercad Klin hos Stina. Vi åt natchos, bakade kladdekaka, fotade och tillbringade en timme med att leka ordlek, mysigt.

Fredagen var jag hos Anna en stund och snackade. Efter det stack jag och Elias och åt på Romana, ingen av oss orkade äta upp och jag var spänd på mina presenter som väntade hemma hos elias så vi betalade och cyklade hem.
Vid 11 tog vi bussen hem hit.

I lördags fyllde jag den gyllene åldern 18! Hoho.
Elias, pumpa, grattisönskningar och släkt. Mysig födelsedag.

Igår målade jag mina naglar blåa och övningskörde till Elias, lagade mat i 2 timmar och sov så jävla mycket.

Idag var det skola och om tjugo minuter ska jag, molly, ina och josefina ta bussen till friskishuset och köra lite efterlängtad kibox! :D

För er som inte hört det: Festen på fredag är (tyvärr) flyttad till lördag.
Men jag peppar för det ändå, har hittat en perfekt guldig klänning!

Ciao.

Om

Min profilbild

Nelly

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela