nellymoberg

Fabulös dag

Publicerad 2008-10-30 11:53:37 i Vår,

Igår (onsdag) var en väldigt trevlig/ fabulös dag. Ina och Line hade planerat den in i minsta detalj och jag klagar inte på något. Den innehöll brunch, shopping, bussåkning, middag, vin, chokladpudding, presenter, blockbuster och bio.
En heldag med mina bästa vänner, perfekt. Tack så jättemycket.

Idag får vi se vad som händer, jag hoppas på lite umgänge med kompisar från st:lars men det lär jag inte få reda på förren vid 3tiden när de vaknar, får väl städa(?) tills dess.

Ciao.

JAG VET ATT JAG ÄR JOBBIG

Publicerad 2008-10-28 13:21:08 i Vår,

Nu har jag bytt tillbaka igen, visade sig trots allt att blogg.se var lättast att använda.

Igårkväll kom jag tillbaka från Stockholm! Det har varit en väldigt händelserik helg.

I fredags var det egentligen fest hos Anna i Höör, men när det var en halvtimme kvar tills jag skulle ta bussen och det regna och min mobil pajade (kommer till det senare) insåg jag att det blev för stressigt. Så kvällen spenderade jag hos elias tittande på Idol och sörjande över att min mobil gått och hängt sig.
Detta gjorde att jag varken haft min mobil på eller ens med mig under helgen och hoppas att ingen har blivit allför sur på mig.

I alla fall, i lördagsmorse vid halv 9 gick tåget till Stockholm. Ganska dryg 4timmars resa men helt ok med tanke på att Elias satt brevid mig.
Väl framme i Stockholm vid strax innan ett gick vi omkring på stan hela dagen och avslutade hemma hos Bo och Maisan med MYCKET mat.

Söndagmorgon var ganska seg, vi åt frukost, duschade och stack vid lunchtid tillsammans med Bo och Maisan till Nationalmuséet och gick där tills vi vid 2 käkade lunch. Efter det åkte vi hem och gjorde oss i ordning. Jag och Elias tog ensamma bussen till Stureplan (wow, lol) och gick till Östermalmstorg där Theo och Maria mötte oss. Vi gick och handlade fläskfilé och annat dyrt och gick hem till Marias pappas lägenhet och lagade den utsökta maten.
Efter kladdkaka, glass och en jävla massa unospelande tog vi bussen hem.

Hela måndagen spenderades på stan och jag lyckades iaf få med mig ett par stövlar, några tröjor och en klänning! (Till din fest Line?)
Tåget hem gick tjugo över 6 och efter ett antal förseningar med barn som lekte på spåret var vi ca 23.00 hemma i Lund!

Idag tänkte jag mest ta det lugnt och invänta Elias som kommer ikväll för att göra pumpa med mig. Hoppas också att jag kan få tag på Line och Ina så att jag får veta vad som gäller imorgon :)

Två Gossipgirl-avsnitt väntar på mig, Ciao!

Om

Min profilbild

Nelly

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela