nellymoberg

Lördag

Publicerad 2010-02-27 17:41:49 i Vår,

Har precis kommit hem från min äldsta kusin, hennes sambo och deras 2veckor gamla bebis. Söt plutt. Vågade inte hålla honom med risk för att krossa honom, konstigt hur snabbt man glömmer bort hur små de är.

Igår var en trevlig kväll. Mätta och underhållna blev vi och vid 12 körde vi hemåt. Då var vi trötta och kände att kvällen inte blev roligare än så. Har vi blivit gamla? Dessutom skulle ju Hanna köra i 50 min...

Ikväll ska jag ta mig in til C för lite tacos och sällskap. Ingen aning vart kvällen tar oss men får jag sällskap och mat så är jag nöjd. Återigen, gammal?

Ciao.

Don't stop believin'

Publicerad 2010-02-26 16:40:29 i Vår,

Tänk vad en sovmorgon och lite plusgrader kan göra med humöret.

Igår var en dålig dag. Idag är en mycket bättre dag.
Jag började inte förrän tolv så jag hann sova, äta frukost i lugn och ro, duscha och laga pastasallad till ikväll (kommer till det senare). Lyckades dessutom pricka in Elias på skype (han har ju inte fått internet hem än så den enda tiden han är inne är på jobbet och hur mycket tid har han där? Inte så mycket.)

Efter två, tre veckor nästan helt utan musik lyssnar jag på en gladaste låten jag kan komma på. Versionen jag lyssnar på är i det töntigaste laget så jag tänker inte säga vilken det är men de som var med ute på Hallands för tre veckor sen kanske kommer ihåg hur jävla galet glad jag blev när den spelades.

Nu ska jag snart lägga ner tomaterna och mozzarellan i min italienska pastasallad och åka iväg med Hanna ut till Blentarp och ett italiensk knytkalas. Hoho.




Ha en trevlig helg!

Status

Publicerad 2010-02-25 21:38:40 i Vår,

Hur ser mitt liv egentligen ut nu? Har planerat att blogga jättelänge men som alltid dyker det upp en massa saker.

Just nu jobbar jag på dagis. Såg på min lönelapp idag att jag är "vikarierande barnskötare". Snajdigt värre. Jag har alltså ingen fast jobb men jag har ändå jobbat varje dag (förrutom två onsdagar) sen pressvetenskapkursen tog slut och mitt csn slutade komma. Jag vet inte exakt hur mycket jobb jag kommer få där under resten av våren men eftersom jag bor hemma och inte betalar något hem så gör det inte så mycket att inte veta.

För tillfället känns det som om all min lediga tid går åt till körkortet. Går på körlektioner var och varannan dag och försöker plugga in all teori. Hoppas på att jag har det lilla kortet i min hand om några få veckor så att jag kan slippa plugga helt och hållet.

Förövrigt händer det inte så mycket i mitt liv. Motivationen till att träna tappade jag för drygt två veckor sen och även orken att hitta på annat på kvällen. Jag har på senaste tiden varit ganska dålig på att höra av mig till mina fina vänner men som tur är har inte de varit likadana och jag har inte direkt hunnit ha tråkigt.

Får såklart inte glömma Elias. Han flög för exakt en vecka sedan till Amsterdam för att praktisera där i 3 månader, sedan hoppas han på förlängt och stannar där i minst ett halvår. Jippie säger jag. Hur det kommer funka med ett distansförhållande har jag ingen aning men jag hoppas att det funkar. Har ju redan bokat flygbiljetter ner till i slutet av april.

Hm.

Bästa nånsin...

Publicerad 2010-02-19 13:54:04 i Vår,



Att ta en sen lunchrast från jobbet och gå hem och dricka en kopp kaffe med några ballerina - kladdkaka kan nog vara ett av det bästa beslut jag tagit detta året.

Karlskrona

Publicerad 2010-02-13 11:52:43 i Vår,

Just nu verkar det ju som om jag bara bloggar när Elias sover. Men sanningen är att jag väckte honom när jag tog bilden.
Idag ska vi städa och packa ner alla saker pojkarna har samlat på sig. Om en vecka bor ju Elias inte i Sverige längre...
Nu hade jag tänkt tjata om lite mat och senare ikväll lutar det åt en trippeldejt!

Söndag

Publicerad 2010-02-07 10:38:37 i Vår,

Som alltid när Elias kommer hem eller när jag åker upp till honom blir jag otroligt asocial. Inte för att vi brukar göra så fruktansvärt mycket utan för att jag vill vara med bara honom den lilla tiden vi får. Men nu har jag varit vaken i drygt en timme och legat och slösurfat medans han sover brevid.
Denna helgen har jag hunnit med en tapasmiddag med C, N och N och lite Viggoshäng med sköna killkompisar. Igår gjorde jag och Elias verkligen inget vettigt förutom att vi mot kvällen hängde med på släktkalas till Elias moster och åt lasagne och kollade på Melodifestivalen.
Nu är det alltså söndag och idag hade jag tänkt fortsätta slappa så mycket som möjligt för nästa vecka blir fullproppad med Jobb, körlektioner och träning. Börjar ju måndagen med öppning 06.30...
Under det rosa täcket och hjärtkudden har den skyldige gömt sig.
Nu ska jag väcka honom!

Kyla

Publicerad 2010-02-02 16:27:13 i Vår,

Att jobba mellan 12 och 15 en tisdag är absolut okej. Lite jobbigt att det är så kallt och jag var tvungen att vara ute i två timmar av de tre som jag jobbade men det är fortfarande okej. Extra okej att jag är ledig imorgon, woho. Första gången jag är ledig mitt i veckan sen jullovet.

Ikväll ska jag åka till C och laga morotssoppa och slappa framför tv:n. Planerar även att låna hennes gästrum inatt. Och det kan väl vara smart iom den kommande snöstormen, ifall jag inte kommer hem liksom.

Ha en trevlig tisdagskväll!

Lång dag

Publicerad 2010-02-01 13:38:20 i Vår,

Gud va dagen blir lång när man börjar tidigt. Det känns nästan som om det är kväll nu ju.

Klarade att låsa upp och larma av utan några större misstag. Jobbade sen till halv 12 och har sen dess käkat, kollat lite på tv och varit uppe och hämtat en ny T3:a för februari månad. Trodde att jag skulle somna när jag slutade men när jag väl var hemma kändes det så fel att gå och lägga mig igen.

Nu sitter jag i soffan igen och tänkte göra en kraftansträngning och antingen gå ut i köket och få undan lite disk eller öppna teoriboken, har en dubbel körlektion tio i fyra idag så det kanske vore en bra idé. Men fan, det är ju roligare att diska.

Efter körlektionen var egentligen ett (eller två egentligen) träningspass med Ina inplanerat men eftersom hon stukade foten i fredags hoppar jag nog det. Är dessutom ganska förkyld och helt slut så jag peppar för afron på torsdag istället!

Ha en fortsatt trevlig måndag!

Om

Min profilbild

Nelly

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela